Project:First Project
Re: Project:First Project
tak skrinka ma potencial docela dobry, je spravne ze si sa rozhodol vypilit otvory do zadu na vetraky kedze seriova mriezka je horor... len tak dalej pokracuj a hlavne si to sprav tak ako sa ti to paci
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
dnes som sa ešte pohral s prednym panelom, rozmyšlal som či mam dole na nasavanie vzduchu urobyť kruhovy otvor s nejakym malym fanom alebo tam vyrezať nejaky utvar.Nakoniec som sa rozhodol že by sa mi asi viacej pačil ten utvar.
ešte musim vypilnikovat to vnutro.DO toho otvoru dam nejaku striebornu sieťku s logom AMD a cele to podsvietim. Zajtra spravim tu sieťku s logom.
ešte musim vypilnikovat to vnutro.DO toho otvoru dam nejaku striebornu sieťku s logom AMD a cele to podsvietim. Zajtra spravim tu sieťku s logom.
slawo206 napísal:tak skrinka ma potencial docela dobry, je spravne ze si sa rozhodol vypilit otvory do zadu na vetraky kedze seriova mriezka je horor... len tak dalej pokracuj a hlavne si to sprav tak ako sa ti to paci
presne tak uplne suhlasim,dať tam nejaku chromovu mriezku(to uz podla vkusu:)) a zlepsi to o dost prietok,zmensi hlucnosť lebo ten fan vlastne nemusi az tak tlacit ten vzduch von a lepsie to aj vyzera
utvar na prednom paneli je už hotovi, ešte musi ist kupit mriežku.
pozrem sa po nejakej chromvej mriežke, som nevedel že to zleppši prietok vzduchu a zmensi hlucnost.Diky za radu all23.all23 napísal:presne tak uplne suhlasim,dať tam nejaku chromovu mriezku(to uz podla vkusu:)) a zlepsi to o dost prietok,zmensi hlucnosť lebo ten fan vlastne nemusi az tak tlacit ten vzduch von a lepsie to aj vyzera
ako v tej hlucnosti neje zas az taky brutalne velky rozdiel, aby si to nebral zas uplne do slova ale v tom prietoku to je bez debaty,ja som si to tak zrobil na mojej case, v predu aj v zadu som vyrezal tie hnusne sieťky a dal som do zadu taku chromovu sietku a pekne to vyzera a robi to aj good prievan cize uplna spokojnost,a ani ten fan nemusi tak tlacit ten vzduch cez tie sietky, cize preto si myslim ze je ta hlucnost o nieco mensia hlavne pri vyzsich otackach a keď pozeram na tie sietky na tvojej case ,ta to mohli rovno dat kus oplotenia z klietky od dunca
Naposledy upravil/-a alle v Pi 23. Máj, 2008, 22:14, upravené celkom 1 krát.
no ak nemas v plane pouzivat disketovku tak by si mohol spravit nejak takto: vyrezes to cele ako som vyznacil na obrazku a nahradis sietkou
alebo to cele zatmelis, alebo ti napadne este nieco lepsie
ber to ako navrh, kedze si sa pytal ...nemusis to hned robit, nechaj si cas, porozmyslaj ako by to vyzeralo lepsie
alebo to cele zatmelis, alebo ti napadne este nieco lepsie
ber to ako navrh, kedze si sa pytal ...nemusis to hned robit, nechaj si cas, porozmyslaj ako by to vyzeralo lepsie
all23 s tou hlučnostou som to už pochopil, že ked sa zvyši prietok tak sa zniži hlučnosť.
0Ro! disketovku už nepouživam, a ešte stym nič nejdem robyť.Budem nad tym ešte rozmyšlat. Diky za navrch.
0Ro! disketovku už nepouživam, a ešte stym nič nejdem robyť.Budem nad tym ešte rozmyšlat. Diky za navrch.
nebude sa ti rezat vzduch cez tie "dierky", nebudes pocut take svistanie..Peter123 napísal:all23 s tou hlučnostou som to už pochopil, že ked sa zvyši prietok tak sa zniži hlučnosť.
- Juri1990
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2007, 08:00
Tento predný panel si pamätám z iného príspevku, nakoniec si sa rozhodol pre aký rozmer vetráku?
CPU: Xeon E3-1231 v3| MB: GIGABYTE Z97-D3H| RAM: Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz CL9 | VGA: stará záloha| PSU: EVGA 600B
Mam tam kvalitny 12cm ventak. už to mam skro hotove.cez vikend som nan vyrezal dieru. V pondelok urobym fotky.
ked nevies co s priestorom flopy tak tam presun USB a AUDIO konektory a tym padom mozes pre fan vyrezat vecsiu a krajsiu dieru
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
skvely napad kramer to ma nenapadlo. Teraz len aky tvar by mala mať ta väčšia diera?