neviem ci sem pisem spravne ale mam grafiku ati,win xp sp2 a pouzivam monito asus sirokouhly....pouzival som rozlisenie 1440x900 co bolo bohovske ale od jedneho dna mi windows resp ani grafika neponuka toto rozlisenie a neviem ako ho dat spat. uz som asi 3x preinstaloal win a vzdy som nahravalovladace kto som tammal ked mi to fungovalo,skusal som aj new ovladace,aj sp3 aj iny windows ale uz ani za boha to dat spat...a viete si predstavit obraz s normalnym rozlisenim na monitore widescreen...vsetko mam take splasknute... prosim ak niekto viete kde moze byt chyba prosim dajte mi vediet....odpiste bud sem alebo aj na moj mail: momasko84@azet.sk
ved to ze ovladac k monitoru som nemal a na tento ani neni....win mi tam dava len predvoleny monitor....tak ak niekto ma ovladace na monitor s rozlisenim 1440x900 rad ho uvitam.
hhe mozno tam je pes zakopany ze namas ovladace mne to robi ale s klasikym CRT Hansol jednoduch ho Win XP nepozna a nastavi ako defoltny monitor vtedy mozem dat max 800x600 a 60Hz pricom standartne bezim na 1024x768 85Hz
Skus pohlaadat ovladace na stranke vyrobcu uz ku konkretnemu modelu
skusal som ale jednoducho na tento monitor ovladace niecu....a donedavna mi to rozlisenie islo aj ked mi win nastavil predvoleny monitor....ono sa to zmenilo len tak akoby si ta moja haraburda povedala ze naserem ho???tak na pozeraj na machule.
hmm tak som at aj ja xvilu brouzdal netom a nasielsom heleme ze nie si sam z problemom a jedna z odpovedi je
Asus says drivers not needed as windows default profiles are fine. Any drivers produced indepentently are only color profiles
tak potom nevim znie to dost divne
EDIT : dalsi vec co mozes skusit http://www.driversupdate.org/index1.htm mal by to byt automaticky vyhladavac driverom nemam s tym skusenosti tak nevim to by mohli poradit skusenejsi ci a jak take nieco funguje...
A co frekvencia monitora ? Ja mam taku haluz ze pri 80hz mi ponuka rozlisenie iba 1280x1024. Na ostatne rozlisenie musim mat max. 75hz. (ale je to problem len vo wine)