Špekulatívne preview G200: high-end ako sa patrí?
Necelé 2 týždne nás delia od oficiálneho uvedenia novej generácie grafických čipov u AMD/ATi a nVidie. Na rozdiel od G200, neboli zatiaľ (podľa mojich vedomostí) o AMD/ATi čipe RV770 zverejnené na internete skoro žiadne pravdivé informácie. V tomto preview si teda predstavíme niekoľko technických detailov a noviniek G200, ktoré máme potvrdené z viacerých zdrojov a mali by byť pravdivé. Komplexný článok venovaný novej architektúre je naplánovaný s určitým časovým odstupom po vydaní grafických kariet ...
máš pravdu, aj tá jeho tabuľka, so zaručene pravdivými technickými údajmicyan napísal:OBR tvrdi aj to, ze GT280 bude stat 33 tisic (ceskych).....Ta spotreba sa mi zda dost nizka (na com to testoval, vista ci Xp?).A OBR este pred par dnami splietal nieco o tom, ze mu to zohrieva izbu ako krb (sak uz zajtra pridu leaky, channel partners NDA bye bye).

myslel zrejme SLI, za jednu kartu je to trosku mocOBR napísal: na 2560*1200 budete stale potrebovat SLI (umolousaných 30fps nepovažuji za hratelné fps v high-endu), akoraz ze tentokrat GTX 280 za bratru lacinku - 33 000Kč!

ty VOLE, to si z nas snat robia PRDEL! a to som dufal ze bude mensia...crux2005 napísal:o spotrebe...

No ja ti neviem. Cierna krabicka s SLI konektormi hore, napajacimi konektormi vzadu, PCI-E konektorom dole a DVI konektormi vzadu - pre mna to teda "pastva pre oci" nie jecyan napísal:no pastva pre oci