LCD asi dosluzil

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
cuculka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

LCD asi dosluzil

Príspevok od používateľa cuculka »

ahojte...vcera vecer som si zapla PC ze sa idem pohrat...setko nabehlo aj windows nic som nerobila..isla som si spravit nieco este jest a pridem do izby a vidim ze monitor nesvieti ani len to oranzove svetielko...ked som zapla monitor tak sa zaplo zelene svetielko a ukaze sa na 1sekundu obrazok energy star a potom vypne...toto mozem robit donekonecna..pc normalne ide...monitor ma uz 3roky cize zaruka uz neni...ani raz nespadol ani len kvapka vody don nesla a byval priemene zapnuty cca 3hodiny denne...znacka BENQ...no cem sa spytat ci uz moze byt kaput alebo da sa aj opravit?co by to asi stalo?alebo uz novy monitor kupit...dakuem za odpovede :-(
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
hurikan69
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00

Re: LCD asi dosluzil

Príspevok od používateľa hurikan69 »

Na tvojom mieste by som vyskusal zapojit iny monitor pokial je to mozne a ked aj ten robi to iste tak to monitorom nebude a chybu by som hladal inde. Podla mna najjednoduchsie riesenie. ;)
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN
cuculka
Používateľ
Používateľ

no monitor nejde zapnut ani ked je odpojeny...no dam tam stare crt a uvidim...ale urcitejo monitorm chyba neni inde to by idiel aspon zapnut..
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

zober nos a skus ocuchat monitor ci nebudes citit nieco zhorene.
ak ano tak potom je monitor v :shit:
ak mas trafo vonku tak oskusaj ci nieje tiez zhorene.
vsetko mi je jedno
robour
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa robour »

Vyskúšaj iný monitor môže to byť aj grafická karta.
cuculka
Používateľ
Používateľ

prave to monitor nesmrdi vobec voni stale rovnako a iny monitor ide skoro normalne teraz mam nahradu nejake crt 15palcove ciye grafike to neni...no asi to dame do servisu len co to bude stat v servise...a oni to prektroluju zadarmo?
5o
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa 5o »

tento problem som mal i ja na starom LCD, bol to BENQ T705. nastastie som ho mal v zaruke, zapol som monitor nabehol ale po chvili ho normalne vyplo a ostala svietit zelena dioda ze je zapnuty, v predajni mi povedali ze odisla ziarivka ci co to je.
PC: CPU: AMD Ryzen 5 1600 | MB: Gigabyte B450M DS3H | Monitor: 27" HP 27fw | SSD: GIGABYTE NVMe 256GB SSD | HDD: WD RED 6TB | RAM: HyperX 16GB KIT DDR4 2666 MHz CL16 FURY series | VGA: GeForce GTX 1050Ti 2GB GDDR5|OS: Windows 11 64-bit
NB ACER ASPIRE E17: CPU: Intel Core i5-7200U | Displej: 17.3" 1920x1080 FHD| SSD: Transcend MTS420 M.2 SSD 240 GB | HDD: Seagate 1TB | RAM: 2x8 GB DDR4 2400MHz | VGA: GeForce 940MX 2GB GDDR5|OS: Windows 10 64-bit | Repro: Home Theater LG BH7430P
MOBILE: IPhone 14 128GB blue
cuculka
Používateľ
Používateľ

no mi pred tymi 3rokmy sme vyberali medzi T705 a T701 a zobralsime T701 a idem sa spytat do sharku ci by sa to dalo opravit a zakolko..
5o
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa 5o »

skus zajst, popytat sa. ale pravdepodobne to bude ta ziarivka ci co to tam je.pretoze tie maju zivotnost niekolko tisic hodin.
(20 000-30 000 aspon tak bolo ked som mal T705)
PC: CPU: AMD Ryzen 5 1600 | MB: Gigabyte B450M DS3H | Monitor: 27" HP 27fw | SSD: GIGABYTE NVMe 256GB SSD | HDD: WD RED 6TB | RAM: HyperX 16GB KIT DDR4 2666 MHz CL16 FURY series | VGA: GeForce GTX 1050Ti 2GB GDDR5|OS: Windows 11 64-bit
NB ACER ASPIRE E17: CPU: Intel Core i5-7200U | Displej: 17.3" 1920x1080 FHD| SSD: Transcend MTS420 M.2 SSD 240 GB | HDD: Seagate 1TB | RAM: 2x8 GB DDR4 2400MHz | VGA: GeForce 940MX 2GB GDDR5|OS: Windows 10 64-bit | Repro: Home Theater LG BH7430P
MOBILE: IPhone 14 128GB blue

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"