flash player na youtube - HQ videa sekaju
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
flash player na youtube - HQ videa sekaju
mam nasledovny problem: ked niektore video si necham na youtube prehrat vo vysokej kvalite, seka to (samozrejme na nizkej kvalite nie) robi to aj vam? da sa to nejak vyriesit?
powered by AMD & ATI
Re: flash player na youtube - HQ videa sekaju
logicka otazka znie : aky mas komp,a ake mas pripojenie ?
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
vsak to som sledoval...cpu vytazeny tak na 20% a 2mbps net...zwARO napísal:logicka otazka znie : aky mas komp,a ake mas pripojenie ?
fakt neviem kde môze byt problem...
powered by AMD & ATI
A nemá to video čistou náhodou menej ako 25 fps ? Chápeš, vysoká kvalita, nízke fps = rovnaká veľkosť...
Ludia, ked sme uz pri tom... skuste ci vam bude sekat toto: VIDEO
mne hej tak neviem ci je to videom alebo cim
Tak mne to slape bez problemov ale len do 3/4, potom sa to sekne a nejde dalej ani za nickOsTi napísal:Ludia, ked sme uz pri tom... skuste ci vam bude sekat toto: VIDEO
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
tak ja neviem... mne to nejde plynule... netusim cim to bude (aj ked je to nacitane cele)
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
hmm me to prehralo cele trhane to bolo asi cca 10 sekund potom to slo uz plynule....
Rychlost downloadu 6655 kbps
831.95 kB/s
Rychlost uploadu 6734 kbps
841.75 kB/s
Rychlost downloadu 6655 kbps
831.95 kB/s
Rychlost uploadu 6734 kbps
841.75 kB/s
mne to trhalo. ale asi za to moze ten 1Ghz duron na ktorom teraz som,ale net stihal
mam tiez podobny problem...videa v HQ od 720p a viac mi sekaju...v pripojeni to urcite nieje kedze aj po nacitani celeho videa mi nadalej seka....co sa tyka PC je novy a dobry takze v tom problem nieje...ak to uz niekto vyriesil kde je problem dajte vediet...