zdravim. mam ramky a-data vitesa 2x1gb 800MHz a mb asus p5k vm.
v navode od mb som sa docital nieco taketo:
----anglicky navod: This motherboard does not support memory modules made up of 128MB chips.
----cesky navod: Tato zakladni deska nepodporuje 128MB pametove moduly nebo dvoustranne x16 pametove moduly.
----na ramke je nalepka na ktorej je napisane:
M20AD9G3I4170INE58
DDR2 800+ (4) 1Gx16
S/N: bla bla bla
teraz neviem ci tie ramky pojdu alebo nie... podla mna by mali ist ale radsej si necham poradit, pretoze este niesu otvorene a nechcem pripadne startit zaruku/vymenu.
A-DATA Vitesa a ASUS P5K VM
mal som 2stranove Samsungy, doska Asus a sli v pohode.. inak sa pozri na stranu 20 v manuali, mas tam cely zoznam podporovanych RAM, i A-Daty :roll:
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
uz sa mi ten manual nechce hladat, ale je to myslim cislo chipov, ktore su tam pouzite... mas to tam v 3. riadku myslim... niektore cisla sa mozu lisit, ja som to mal rovnako.. vlastne aj na obidvoch moduloch navzajom som mal trosku ine cisla... myslim posledne 3-4 cislice sa lisili... a aj tak mi sli v pohode dual-ch...
veD ich skus, nic sa im stat nemoze.. maximalne ti nenabehne comp alebo bude hlasit nejaku chybu... nemaj strach
veD ich skus, nic sa im stat nemoze.. maximalne ti nenabehne comp alebo bude hlasit nejaku chybu... nemaj strach
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: A-DATA Vitesa a ASUS P5K VM
nechcem zakladat novu temu tak pisem tu mam dosku ASUS P5K-VM a take iste pamäte ake ma BIOWORM .moja otazka znie ako mam nastavit v BIOSE casovanie na 4-4-4-11 alebo na take ake mam mat povodne
Spoiler: ukázať