mam na jednej 20gb particii nainstalovany XP profesional
a na druhej 20gb vistu.Je to na jednom disku,no na viste mi nejde zvuk hoci driver som instaloval original co boli na stiahnutie k doske.Na XP mi ide v pohode a neviem poradte co to moze byt.
mb Biostar Tforce 550,Athlon X2 3800+EE-2.5Ghz+AC Freezer 64 pro pwm,4x1gb dual channel@932mhz aeneon CL4,vga Sapphire 1950 Pro Ultimate 648/1720,hdd maxtor250gb sata II+640gb WD AAAKS,Enermax Liberty 400W,Case:Lancool K7,mouse Logitech G9 laser,multifunkčne Canon MP520,LCD LGW2252TQ-PF
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: REALTEK ALC861+Vista
kukni sa do zvukovych nastaveni ci to nemas stlmene..a nastavsi tam aj vystup tvojej zvukovej...a na liste ako mas cas by si mal mat taky hnedy repracik no otvor si ho a ak sa trocha vyznas tak pohraj sa stym...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .