Zdravim vsetkych odbornikov,segra ma desktop kde je predinstalovany original OEM VIsta HOme Basic ale nemecky.
Viete mi poradit ako by som tam dal SK alebo CZ jazyk?..dakujem pokial by sa to nedalo neako legalne poprosim cez SS,neaky ten napadik
Dakujem velmi pekne
SK alebo CZ pre Vista Home Basic 32bit Nemecky
Re: SK alebo CZ pre Vista Home Basic 32bit Nemecky
sa mi zda ze len vista ultimate moze zmenit svoj jazyk LIP-om ktory je v podobe aktualizacie
vsetko mi je jedno
Tak nejak.Patko19 napísal:sa mi zda ze len vista ultimate moze zmenit svoj jazyk LIP-om ktory je v podobe aktualizacie
Ak chceš Vistu Home premium v inom jazyku, použi inštalačné DVD ktoré je v tom konkrétnom jazyku a zadaj číslo, ktoré je na tej nemeckej verzii. Je to jediná možnosť. (robil som tak Vista HP Pl -> Vista HP De)
- doomed
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
ahaaa..cize mam stiahnut ciernu verziu a hodit s originalu oem cislo co je na compe nalepene hej?...malo by to fungovat?..
Nehovorí sa "stiahnut ciernu verziu" ale použiť záložnú kópiu
Áno, dá sa to tak.
Áno, dá sa to tak.
- doomed
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
pardon beriem spat
pouzijem zaloznu kopiu windows vista home basic oem 32bit sk a pouzijem licencny kluc ktory je z nemeckej verzie,ano?..
som zvedavy ... ked to nepojde si ma nezelaj
pouzijem zaloznu kopiu windows vista home basic oem 32bit sk a pouzijem licencny kluc ktory je z nemeckej verzie,ano?..
som zvedavy ... ked to nepojde si ma nezelaj
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
staci trocha hladat na nete jazyk sa da zmenit aj na inej verzii ako ultimate http://www.froggie.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro