Bikermotyl napísal:isto opat vystaval daky cas na balkóne
Detto.
Posledny krat, co som taktil v otvorenom okne a vymrazenej izbe. Keby som sa rozlozil na pavlaci susedia by asi nechapali.
Ale uz mam 270W peltiera, takze len to nejako vymysliet a zlozit...
Jj, je to on 6x6cm obluda, co je blby rozmer, tak uvazujem bud nad nejakou redukciou na cpu + voda na kuriacu stranu, alebo mrazit tym nejaky cisty GlycoShell...len 2x vodnik ma moc nelaka a neviem ako by sa tvarilo cerpadlo pri -20-40°C. Regulaciu poriesim prepinanim V na sekundare 350W trafa, s prudovym obmedzovacom sa mi moc kaslat nechce.
Aj tak pocitam, ze to dokutim az niekdy v lete, lebo neni casu.
Nechcem kvoli takejto hovadine zalozit novy thread, len mi povecte ci je v pohode ak mam E6750 @ 2,66 (nepretaktovany) pri zatazi maximalne na 41°C (cez nVidia monitor) chladic mam AC alpine pro 7 ,pasta MX2.
tiez si myslim, ze na L2 reviziu je to pekny vysledok, inak dnes rano som skusal vypnut jedno jadro v BIOSe a dostal som sa este o nejakch 40MHz vyssie ...po 3150MHz som sa dostal bez zmeny napatia, ale potom ho trebalo rapidne zvysovat
Tak tak nedá mi nenapísať, parádne výsledky...5,2ghz to sa len tak nevidí denno denne....naozaj nádherný výsledok...a VOLTY tie ani nesledujem.... prežili to tie CPU vôbec?
prežili, neboj... ani to ten procák nepocítil... teplota bola okolo -56C ... už mi začínala zamrzať aj doska ... a viac voltov mi už nechcela dať, takže nabudúce potrebujem nejaký voltmod... inak pri "len" 1.65V na northbridge mi dala 570fsb, čo nie je až také zlé... škoda, že ešte nemám doma novú dosku, tak by som to riskol do tých 1.8V i na NB
zdravim. Cim je sposobene ze sa nemozem dostat vyssie?
moze to byt tym ze doska nevie viac FSB? lebo skusal som aj zvysit napatie,aj znizit nasobic ale ani tak mi to nedalo tych 290 FSB...vo win to hodi bud BSOD alebo artefakty...
AMD Athlon 64 3200+ - ADA3200DAA4BW
Socket 939 || AC Freezer 64 PRO
2000 MHZ 1.4V
TCM=65°C, TDP=67W
2855 MHZ 1.4V
ASUS A8N5X
no mohlo by to byt aj koli ramkam si myslim..daj im viac stavi...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .