k nižšej cene prispela aj relatívne silná koruna, alebo sa mýlim ?

+ nejaké obrázky:

---------------------------------------------------------------------------------------
Nvidia works on new 55nm GT200 @ Fudzilla.com
To znamena, ze G92b a 65nm GT200 tu bude este minimalne rok. Poklesu cien od NV sa teda v dohladnej dobe asi nedockame, jedine ak by museli silne reagovat na ATI.crux2005 napísal:Nvidia works on new 55nm GT200 @ Fudzilla.com
Takze, OBR to info o 4850 v CF ma od nejakeho znameho a sam tomu poriadne neveri, kym to nevyskusa. Ak by sa 2 low end karty v CF dostali co i -10% k vykonu GT280ky, tak NV bude mat podla mna poriadne problemy s klientelou. Najme, ked si clovek kupi lacnu X38 dosku a 2 grafiky co stoja tolko co jedna GT260.beardie napísal:podla leakov od Obra a Beyond3D fora bude GTX280 vykonna asi tak ako 4850 v CF, vykon podobny, cena vyrazne odlisna
Zober do uvahy nasledovne :cyan napísal:Takze, OBR to info o 4850 v CF ma od nejakeho znameho a sam tomu poriadne neveri, kym to nevyskusa. Ak by sa 2 low end karty v CF dostali co i -10% k vykonu GT280ky, tak NV bude mat podla mna poriadne problemy s klientelou. Najme, ked si clovek kupi lacnu X38 dosku a 2 grafiky co stoja tolko co jedna GT260.
hahaha...tak dobre som sa davno nezasmialfobos napísal:@cyan, ak budu RV770tky low-end karty tak potom cu su karty typu HD3870/9600GT/HD3850 ? Ultra-low end ? a karty ako GF8600GT/3650? nedaj boze ze HD3450? Krabica s pastelkami a papierom + nejake CD?
OBR : Dnes vecer vam postu vysledky HD4850 ... zde me zadne NDA nevaze, takze mohu vysledky dat ven ... cekam jeste vecer na varku novych driveru ... a jde to ven ...
No hlavne sa OBR potom nebude moct cudovat, ze dalsia varka kariet od ATI pride s jednoznacnou ziadostou "nedavat karty do ruk OBRovi", pripadne vobec na pctuning.cz nepridu.fobos napísal:NDA by mala platit pre vsetkych nno ale budis, ak uvolni tie testy tak som velmi zvedavy , aj ked sa na ich vysledkoch podpise urcite kus OBRovej "objetivity"