zdar lidi
chem sa popytat nakolko som nikdy nechasnoval bezdratovu klavesnicu alebo mys
mam tu nejake co dosli nedavno vsehovsudy dokopy cca 15mysi +keyboards
co testujem zrovna niektore zarazila ma jedna vec
vydzr bateriek
je normalne ak masina bezi cca 8-12hodin tym padom aj mys/keybs podotykam neinteligentna, aby baterky drzali iba 2-3tyzdne?
kancel robota internet, hra minimlane
sksuste popisat vydrze vasich
vraj je to ok ...ale zarazila ma znama ktora mi tvrdila ze 1,5mesiaca co sa mi teda vidi vela zase....ale vraj pri mojej robote by malo drzat cca 6tyzdnov.
nemam s tym skusenosti pripadne poprosim nejake radyy ktore baterky resp nabijatelne boxy na to alebo pod.
dik
vydrz bateriek u bezdratovych periferii
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
vydrz bateriek u bezdratovych periferii
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: vydrz bateriek u bezdratovych periferii
Vsetko zalezi od druhu mysky a klavesnice. Ja mam doma jeden set k PC na TV. Mys sa pouziva len na spustenie vysielania alebo filmov a prepinanie programov. Obcas nejake nastavovacky. Denne max. pol hodiny az hodinu cisteho casu prace s mysou. Klavesnica sa pouziva este menej. Mozno tak 20 minut cisteho casu.
Myska vydrzi max 2-2,5 mesiaca. Podla toho ako sa pouziva. Klavesnica vydrzi 1/2 - 3/4 roka.
Moj pripad je vsak specificky, ale tak 2-3 tyzdne vydrz pri nonstop praci s mysou a klavesnicou sa mi zda v pohode.
Myska vydrzi max 2-2,5 mesiaca. Podla toho ako sa pouziva. Klavesnica vydrzi 1/2 - 3/4 roka.
Moj pripad je vsak specificky, ale tak 2-3 tyzdne vydrz pri nonstop praci s mysou a klavesnicou sa mi zda v pohode.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
vyslovene zalezi od typu misi (typ snimaca, typ vysielaca)...
co som mal stary Logitech tak ten vydrzal 3/4 roka....
co mam nove Logitechy tak my akumulatory vydrzia tak 10 dni....
co som mal stary Logitech tak ten vydrzal 3/4 roka....
co mam nove Logitechy tak my akumulatory vydrzia tak 10 dni....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Z vlastnych skusenosti mozem povedat, ze asi najlepsi power-management maju klavesnice a mysi od Microsoft-u. V praci pouzivam uz starsi set Wireless Optical Desktop Elite - v mysi jedna AA bateria - vydrzi cca 3-4 mesiace pri 8-9 hodinach pouzivania denne, v klavesnici 3 kusy AA baterii bez problemov aj viac ako 18 mesiacov.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Logitech MX620 - 2xAA batéria. Používanie/zapnuté v priemere asi 8 hodín denne. Výdrž cca 3/4 roka.
Set Logitech diNovo Media Desktop Laser: Klavesnica 4xAA NiMh 1700mAh cca pol roka (s Duracell cca rok), mediapad 2xAA NiMh 2600mAh cca 3mesiace, mys MX1000 (akumulator) maximalne 2tyzdne. Denne cca 8 hodin prace.
CPU: E5200@3,4GHz + ACFreezer 7Pro; MB: Asus P5Q-E; RAM: Kingston 2x2GB 800MHz (4-4-4-12); CASE: Thermaltake Matrix VD3000SWA; PSU: Enermax EG375AX-VE 370W; HDD: WD 640GB AACS, VGA: Sapphire HD3850 512MB; DVD-RW: LG GH22NS30; LCD: Samsung SyncMaster 204B; Mouse+Keyboard: Logitech diNovo MediaDesktop Laser