ked nemas plnu verziu 3dmarku nemas nic zapnute, mas to pekne na default. Ale pri takom velkom CPU skore by si mal mat okolo 3000, nemas trojana nejakeho?
aha tak to je klasika karta je PRE-pretaktovana aj ked sa navonok javi ako stabilna, skus najst optimum, videl by som ho na 600/1600 /ak mas pamete samsung ak quimonda 1560/. Mal som dve 7600gst
no taky problem som aj ja spominala tu uz..zo 750/1000-10019 skore a 780/1000 a skore 9300...no tak som si doma este pripojila 12V do pcie na doske skore potom bolo u 780/1000-10119...no 100bodov hore cize mi stoho vyplivalo ze grafika mala malo stavi...aj hry mi isli lepsie...cize asi budes slaby zdroj...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
no pisem to preto lebo mne pridanie stavi do GF pomohlo mala som ten isty problem...sice jasne ze 9600ka je ina trieda oproti 7600ke...stoho co pisem ved vypliva ze potrebuje ta grafika viacej stavy...nemylsim len ze silnejsi zdroj...
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .