... no skusal som s patchom a teraz mi hodi vzdy chybu uz pri prvom loope ... pritom ked dam sandra burn alebo everesta aj prime95 vsetko prebehne bez problemov ... pravda, nechal som ich bezat max 1 hodinu, ale to by malo na SuperPI bohate stacit
... teraz mi to neda spat a budem do rana sa babrat s nastavenim v BIOSe ;-)
Problemy s RAM
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
To bude asi prilis agresivnym casovanim pamati...KikoKK napísal:... no skusal som s patchom a teraz mi hodi vzdy chybu uz pri prvom loope ... pritom ked dam sandra burn alebo everesta aj prime95 vsetko prebehne bez problemov ... pravda, nechal som ich bezat max 1 hodinu, ale to by malo na SuperPI bohate stacit
... teraz mi to neda spat a budem do rana sa babrat s nastavenim v BIOSe ;-)
Spoiler: ukázať
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... sranda ale memory test mi presiel aj z BIOSu na zakladke aj tunak z pod okien ... pritom mi tie pamate skutocne pri 2610MHz bezia na 140MHz ciz v DDR 280MHz a su to DDR450 !!!Rusty napísal:Na to je fakt jeden super program ... Ked je to len trosku labilne, tak nieje sanca aby ti to preslo testom, a zamrzne ti windows ... Je to freeware : Rightmark memory analyzer Stiahnut
EDIT: flashol som si novy BIOS na zakladnu dosku, zatial iba oficialny, nejake beta modifikovane si nechavam na neskor ... prekvapilo ma, ze teraz mi ide cpu na default voltaz, co je v pripade lanparty 1.38V az na 9x270 cize 2430MHz a predtym som uz musel ist na 1.5V inac som sa ani do okien nedostal ... no stale mam ten isty problem, ked idem na 290MHz s htt ... pamat mi ide len v pomalom rezime a vsetko casovanie je na atomatike prenechane
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||