Po probleme z ovladacmi mam dalsi problem. Ked som konecne dostal na win XP profesional SP2 CZ x32 ovladace na kartu siel som ju skusit v hrach no asi po 2 hodinach hrania mi uprostred hry vyhodila artefaktmi po celom monitore a pochvili pc zmrzol.na dalsi den mi uz pri spusteni hry windows vyhodi chybove hlasenie ze sa ukoncuje aby nedoslo k poskodeniu PC a nasledne sa restartuje.
Co stym moze byt? Ta grafika je uplne nova a nebolo snou manipulovane.
ASUS 8800GTS 512 dalsi problem...
Re: ASUS 8800GTS 512 dalsi problem...
skontorluj si teploty,napr porgramom everest.
mas ju dobre zasunutu? zapojene napajanie?skontroluj ci je dobre osadeny chladic.
mas ju dobre zasunutu? zapojene napajanie?skontroluj ci je dobre osadeny chladic.
No zatial som skusal len preinstalovanie ovladacov a preinstalovanie directX. Zachvilu pride kamos z 8800 GT tak to skusim snou. zatial idem pozriet tu moju.jadro v idle ma 58°C ale v run sa o moc nedvihne takze prehriatie to nebude.
No na kamaratovej 8800GT to robilo tiez.Tak som preinstaloval windows a na jeho graf. karte som skusal FEAR vsetko na max a priemer bol 128FPS. Potom som zapojil moju a taky isty test vo FEAR som mal 195 FPS. no teplota jadra po cca 30 minutach hrania fear bola 70°C ale FAN ide len na 37%. zatial ju skusam len na roznych hrach a vsimol som si ze pri zatazeni tak trochu akoby piska. Ak mate lepsi napad ako otestujem tu kartu napiste pls
3DMark 06 - "Canyon Flight" a daj v pozadí zaznamenávať teplotu, alebo proste otvor RivaTuner - zobrazovanie teploty
môže to byť kľudne teplotou
môže to byť kľudne teplotou
s pozdravom, crux.