Asus Striker Extreme - chladenie chipsetu
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Asus Striker Extreme - chladenie chipsetu
Ako by som mohol lepsie uchladit chipset nF680i SLi na Striker Extreme? Lebo ta doska uplne hori. Cirkulacia vzduchu v skrinke je celkom dobra a mam na chipsete aj pridavny vetrak a s druhym je to trochu problem pretoze sa mi tam nezmesti kvoli CPU chladicu. Poradte.
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Re: Striker Extreme
Aky mas chladic na CPU? Co som kukal CZ fora tak je to pri nforce680i sli normalne (na svojom Strikerovi som nekukal ci pece ale pridem domov-kuknem-napisem)
Spoiler: ukázať
- eFatal2ty
- Používateľ
ok. aspon nekto. A chladic mam ASUS Silent Square Pro
- jutes
- Čierna listina bazáru
tak som to kukal (skusal) ale nie si sam moj nF680i SLi tiez pecie odhadom tych 40C len ja teplotu zrazam coolerom ktory mi ofukava cele rebrovanie dookola, jednoducho urcite sa obavat nemusis
- eFatal2ty
- Používateľ
Nemam obavy. Ale taktovanie na tom asi moc neuspeje. Mal som dat +3K a kupit si vtedy Intel X38 co uz.
A akym coolerom ten co si mal k doske ci daky iny. Ak iny skus mi prosim poslat na neho daky link, ze kde si ho kupil.
A akym coolerom ten co si mal k doske ci daky iny. Ak iny skus mi prosim poslat na neho daky link, ze kde si ho kupil.
- jutes
- Čierna listina bazáru
zdar mam tam presne toto http://www.techpowerup.com/reviews/Pent ... -Cu/3.html" onclick="window.open(this.href);return false; sice nepatri medzi NAJ coolery ale ja som spokojny lebo prefukuje aj chladic okolo CPU, ak ti mozem poradit kup skor nieco s podobnou stavbou tela nie presne tento isty
ALE POZOR NA TO ABY SI HO TAM NAPASOVAL!!!
ALE POZOR NA TO ABY SI HO TAM NAPASOVAL!!!
- eFatal2ty
- Používateľ
Pockaj ale toto je na CPU nie na chipset.
- jutes
- Čierna listina bazáru
jasne ale tento ti ofukuje aj heatpipe co mas dookola soketu na CPU
- eFatal2ty
- Používateľ
Len problem je ze ja uz som si chladic na CPU kupil(cca 1100SK vtedy) a nehodlam ho zatial menit. Takze asi nic.
- eFatal2ty
- Používateľ
Re: Asus Striker Extreme - chladenie chipsetu
Potrebujem zohnat daky pridavny chladic ale neviem v akom obchode, nikde som taky nevidel.
http://images.dailytech.com/nimage/2957 ... e_2D_L.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
aksa nemýlim, tak mas tuto dosku, ze? na tejto doske nepripada v uvahu vymenit chladic, jedine tam spravit poriadny prievan alebo dat na to niaky mali vetracik. Kazdopadne sa jedna o spickovejsi produkt ASUSu, takze podla mna je schladeny dobre, keby sa nahodou nieco stalo mas na to zaruku (je to predsa ROG, teda mala by zniest vela) i ked si myslim ze sa nic nestane...
aksa nemýlim, tak mas tuto dosku, ze? na tejto doske nepripada v uvahu vymenit chladic, jedine tam spravit poriadny prievan alebo dat na to niaky mali vetracik. Kazdopadne sa jedna o spickovejsi produkt ASUSu, takze podla mna je schladeny dobre, keby sa nahodou nieco stalo mas na to zaruku (je to predsa ROG, teda mala by zniest vela) i ked si myslim ze sa nic nestane...
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
- jutes
- Čierna listina bazáru
no vymenit sa da len je to financne narocnejsie, niekde som videl aj vodny blok na STRIKERA ale ta cena, ak ti vadi to teplo tak tam namontuj tie turbinky co boli v baleni od vyrobcu
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
s tou X38 by si to nevyhral...ja ju mam,a robi len problemy pri OC.....to mi ver...eFatal2ty napísal:Nemam obavy. Ale taktovanie na tom asi moc neuspeje. Mal som dat +3K a kupit si vtedy Intel X38 co uz.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- eFatal2ty
- Používateľ
Ja tam mam ten malicky FAN(dostal som len 1). Ale zevraj nForce chipsety maju byt take horuce, tak uz kaslem na to. A inak prievan mam v bedni dobry. 2x16CM fan vpredu+vzadu, a jednu 12 naboku. Ten chipset je uz asi taky, no co uz s tym. Ale inak som spokojny. Tuto dosku nevymenim najblizsi rok.