problem s xp
problem s xp
No takze stala sa mi taka vec.Normalne co ja viem hral som hru a zrazu mi spadol zvuk znicoho nic , restartoval som PC.Normalka nabehol windows nabehol mi uzivatel klikol som na neho , windows nejak uplne spomalil , dlho sa nic nedialo dal som ctrl alt a del , 15 procesov az nakoniec nabehol na 32 procesov , hned nato mi skocilo na 26.to by ma az tak netrapilo , ale isiel som dat normalne internet , prihlasujem sa cez meno a heslo.Neslo mi to spustit cize sa neviem napojit na internet, nic mi nevyhodilo ,dal som internetove pripojenia , prazdne pole nic tam nieje ale co je najhorsie ,ked si chcem dat zalohu a mam tam dolezite veci kopirovat ide ale vlozit nejde normalne to je tam vybielene alebo nieco take proste neda sa ta moznost odkliknut , ani ked si dam uzivatelov , jak mate to menu nejde mi ho otvorit.Yvuk ide ale ked vyjde nejaka chyba pipne mi normalne v PC ako keby som nemal ani zvukovku.Ked si spustim nieco cez windows media player pise mi ze nemam dostatok pamate avsak ked spustim everest zistim ze mam 19 percent pouzitej.Co mam spravit ? Nechcem fakt prist o vsetky tie veci.Toto sa mi nikdy nestalo.Pisem z nb a ako dost zufaly som :{
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Re: problem s xp
Ahoj, že by vírus? Keď už Ti nejde internet, skús si svoj HDD vybrať z kompu a oskenovať ho antivirákom v kamarátovom.
Spoiler: ukázať
to bude problém lebo mám plombu na skrinke , čiže takto to nepôjde
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Potom by ešte môhla pomôcť nejaká live verzia linuxu .... Ubuntu 7.10 ... spolu s antivirákom.
Spoiler: ukázať
jasny trojan presne tie iste priznaky som mal ja ked som schytal trojana ktory Avast anitivrus nenasiel .... presiel som na NOD32 ten ho nasiel a e nesiel vymazt...pomohol 2x komplet format disku (1x tam este bol :D ) a cista instalaciu Winu...