Arctic Cooling MX-2 pasta
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Arctic Cooling MX-2 pasta
neviete ci mi tato pasta pomoze k vyssim taktom CPU? link: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10108435" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Arctic Cooling MX-2 pasta
no zalezi co tam mas za pastu teraz oproti lacnejsim pastam dokaze zlepsit prestup tepla a tym znizit teplotu o PAR stupnov.... a ze by ty to pomohlo k lepsiemu OC hmm neviem ete skus napisat co mas za xladic
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Mne sa zasa zdá, že si tu niekto pomýlil sekciu...
Žeby to patrilo do "chladiče a všetky druhy chladenia" ?
Kvalitná pasta ako je MX-2 dokáže oproti lacnej bežnej znížiť teplotu až o 5°C, takže možnosť vyššieho OC tu samozrejme je.
Žeby to patrilo do "chladiče a všetky druhy chladenia" ?
Kvalitná pasta ako je MX-2 dokáže oproti lacnej bežnej znížiť teplotu až o 5°C, takže možnosť vyššieho OC tu samozrejme je.
Spoiler: ukázať
- eFatal2ty
- Používateľ
dik za radu.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Dnes sa s kvalitnými pastami roztrhlo doslova vrece, nemusíš nutne siahnuť po MX-2, ja ju každopádne odporúčam kvôli vysokému výkonu, prekvapivo nízkej cene a výbornej viskozite - dobre sa s ňou pracuje.
Aj Arctic SIlver 5 je relatívne dobrá a lacná, Noctua NT-H1je v podstate preznačená MX-2 (aspoň myslím), ZALMAN ZM-STG1 vynikajúca a lacná a AKASA AK-TC-5022 absolútna špička, mierne drahšia.
Rozdiely v teplotách medzi týmito pastami sú okolo 1°C.
Aj Arctic SIlver 5 je relatívne dobrá a lacná, Noctua NT-H1je v podstate preznačená MX-2 (aspoň myslím), ZALMAN ZM-STG1 vynikajúca a lacná a AKASA AK-TC-5022 absolútna špička, mierne drahšia.
Rozdiely v teplotách medzi týmito pastami sú okolo 1°C.
Spoiler: ukázať
ja ti len mozem doporucit lebo to co spravila s mojm porcakom som hladal dlho -> teplota v idle so stock zuvackou boli 53° ,po naneseni pasty MX-2 to je 44°(+-1°)
a pracuje sa s nou vyborne...nanesies podtrebne mnzostvo rozottries a vdaka riedkosti nepotrebne mnozstvo chladic vytlaci.... tot moj skromny nazor...
a pracuje sa s nou vyborne...nanesies podtrebne mnzostvo rozottries a vdaka riedkosti nepotrebne mnozstvo chladic vytlaci.... tot moj skromny nazor...
je to dobra pasta. tiez ju pouzivam, vcera som ju daval na graficku kartu. pracuje sa s nou perfektne. co sa tyka teplot nemozem velmi porovnavat kedze som trosku upravoval chladenie. cez vikend budem asi prepastovavat CPU tak tam budem vediet porovnat. teraz mam CPU okolo 53stupnov. je to Pentium D 3,4GHz. som zvedavy ci pojde o nieco teplota dole aj s povodnym chladenim.
- eFatal2ty
- Používateľ
Inak ta pasta je s obsahom striebra ci nie?
MX2 neobsahuje ziadne kovove castice narozdiel od MX1
- eFatal2ty
- Používateľ
Aha ok. Tak jak je mozne ze tak dobre chladi.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Teplovodiva pasta nechladi, teplovodiva pasta vedie teplo, ako to vyplyva z nazvu. A preco si myslis, ze najlepsi teplovodivy ucinok musi mat kov ?eFatal2ty napísal:Aha ok. Tak jak je mozne ze tak dobre chladi.
Vyrobne tajomstvoeFatal2ty napísal:Aha ok. Tak jak je mozne ze tak dobre chladi.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438