Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
- Jamhal
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 22:00
Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home tím
hehehe..uz slape aj moja 8800GT
Tak som si nainstaloval tuto srandu ale som z toho dost saleny.
Mozem spustit 3 veci: Folding@Home5.03, Folding@Home-gpu, Folding@Home-x86
Mozte mi to trocha vysvetlit ?
Tiez som si zadal cisla teamu do kazdeho ale ked sa pozeram na gpu folding tak niekedy tam vidim ze core is not runing now, niekedy tam vidim ze Donor som ja ale cislo teamu mam 0
Mozem spustit 3 veci: Folding@Home5.03, Folding@Home-gpu, Folding@Home-x86
Mozte mi to trocha vysvetlit ?
Tiez som si zadal cisla teamu do kazdeho ale ked sa pozeram na gpu folding tak niekedy tam vidim ze core is not runing now, niekedy tam vidim ze Donor som ja ale cislo teamu mam 0
- Jamhal
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 22:00
No to mas rozdiel, bud ratas na CPU alebo GPU, napis nacom chces ratat.no a ked tu ukazuje core is not runing now musis chvilu pockaj to nabehne.Tak sa mi zda ze GPU klient uz nejde...uz ide iba GPU2 ale to je len pre novse katry
- Panoramix0903
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2006, 02:00
Ahojte chalani ( aj dámy? )
Včera som sa teda pripojil k tímu v práci aj doma. Len mám dve poznámky a jednu otázku:
1.)
Môj nick na FoldingHome je Panoramix0903
2.)
V práci FoldingHome beží len na CPU, hoci mám v PC ATI HD2400. Nevie sa mi pripojiť klient GPU klient.
CPU klient sa pripoji v pohode. Proxy server mám nastavený rovnako. Asi niečo na firemnom firewalle to blokuje.
Neviem, či nebeží GPU klient na iných portoch aj. Doma fičím na HD4850, takže tam je to v pohode.
A otázka:
Keď chcem na GPU klientovi zobraziť tú animáciu, tak mi to zahlási chybu. Ale výpočet beží v pohode.
Včera som sa teda pripojil k tímu v práci aj doma. Len mám dve poznámky a jednu otázku:
1.)
Môj nick na FoldingHome je Panoramix0903
2.)
V práci FoldingHome beží len na CPU, hoci mám v PC ATI HD2400. Nevie sa mi pripojiť klient GPU klient.
CPU klient sa pripoji v pohode. Proxy server mám nastavený rovnako. Asi niečo na firemnom firewalle to blokuje.
Neviem, či nebeží GPU klient na iných portoch aj. Doma fičím na HD4850, takže tam je to v pohode.
A otázka:
Keď chcem na GPU klientovi zobraziť tú animáciu, tak mi to zahlási chybu. Ale výpočet beží v pohode.
PSU: Enermax Liberty 500W | MB: ASUS-P5K SE/EPU | CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 | RAM: Qimonda 64T128020HU3SB 4x1GB DDR2
HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE
VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II
COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12
HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE
VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II
COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja spúštam klient pre viac cpu, klasický klient a gpu klient, ide to pekne, akurát ma štve že pre SMP klienta treba heslo
Naposledy upravil/-a dexterav v So 28. Jún, 2008, 14:33, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- Panoramix0903
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2006, 02:00
Benchmark
Ahojte.
Mám otázku, ako môžem zistiť výsledok benchmarkov FoldingHome na mojom PC?
V logu je len benchmarking, ale výsledok nikde. Potreboval by som vedieť výsledky ako WU za hodinu, deň, PPD a pod.
keď dám kurzor na ikonu FoldingHome, ukaže mi len progress. Napr. 3700/10000
A to sa mení na 3800/10000 až kým sa nevyrovnajú hodnoty na 10000, potom to odošle výsledky, a začína od nuly.
A GPU2 klient mi nevie zobraziť grafiku, takže nemôžem si pozrieť aktuálny výkon...
Má niekto nejaký nápad?
Mám otázku, ako môžem zistiť výsledok benchmarkov FoldingHome na mojom PC?
V logu je len benchmarking, ale výsledok nikde. Potreboval by som vedieť výsledky ako WU za hodinu, deň, PPD a pod.
keď dám kurzor na ikonu FoldingHome, ukaže mi len progress. Napr. 3700/10000
A to sa mení na 3800/10000 až kým sa nevyrovnajú hodnoty na 10000, potom to odošle výsledky, a začína od nuly.
A GPU2 klient mi nevie zobraziť grafiku, takže nemôžem si pozrieť aktuálny výkon...
Má niekto nejaký nápad?
PSU: Enermax Liberty 500W | MB: ASUS-P5K SE/EPU | CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 | RAM: Qimonda 64T128020HU3SB 4x1GB DDR2
Re: Benchmark
bud si to vypocitas manualne a to tak, ze zistis ako dlho robi 1%, z toho zistis kolko % stihne spravit za den a to vynasobit poctom creditov za projekt, ziskas tak PPD (points per day).
Ja pocitam na 2,7Ghz quadcore a OC 8800GTX a PPD mam okolo 7000 podla aktualnej zataze.
inac pre zaujimavost
pocitam len ked sedim pri pc, nebudem palit elektrinu len na samostatne vypocty
Ja pocitam na 2,7Ghz quadcore a OC 8800GTX a PPD mam okolo 7000 podla aktualnej zataze.
inac pre zaujimavost
pocitam len ked sedim pri pc, nebudem palit elektrinu len na samostatne vypocty
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
nj, pekne sme sa rozrastli, mna ale dost prekvapuje dexterov postup, ved za 3 dni vyratal to co ja za 2 tyzdne a to kodujem v php 8 hodin denne + 2h ostatok (films) spolu s na pozadi beziacim F@H
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
nj ako vravím, SMP + normálny klient +GPU2
hlavne GPU2 doslova striela výsledky, je to asi odhadom 30x rýchlejšie ako CPU, cpu z tých mojich výsledkov urobilo možno 10%
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Nj, lenze vykon vsetkych ALUs na HD3850 a to este vytoceneho na 810MHz sa = ~ vykonu G92 na zakladnych taktoch, tak uz neviem teda, ak mam ratat 10x pomalsie pri jednakej spotrebe elektrickej energie ako "G92 users" tak sa na to mozem rovno vyj**at
vykon CPU je smiesny v porovnani s vykonom ALUs na G92/RV670 ,teda toho klienta instalovat povazujem za zbytocnostdexter napísal:
nj ako vravím, SMP
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
takto SMP maz na 2 jadrach, klienta na tretom, a gpu na stvrtom?dexter napísal:nj ako vravím, SMP + normálny klient +GPU2
kolko ti kazdy dava PPD?
Ja dostavam ~5300 za gpu a 1700-2000 za SMP (bezi na vsetkych 4 jadrach)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
smp mám nastavené na všetky 4 jadrá na 90% ostatné si berie ako xce...
inak ano, správna poznámka, pri GPU klientoch sú CPU klienty tak nejak smiešne...
ale ľahko sa môže stať že na GPU sa pekne zabudne
inak ano, správna poznámka, pri GPU klientoch sú CPU klienty tak nejak smiešne...
ale ľahko sa môže stať že na GPU sa pekne zabudne
Cawte. Mam taky problem. Ked mi stahuje novy paket, tak neskor vypise, ze closed connections. A to je vsetko. Cize nic dalej nerata. Stretli ste sa uz s tym niekto?
no mne zase nechce odoslat vypocitanu pracu
konzolovy SMT vsetko vypocita, ale pri odosielani napise chybu konekcie a retry, po par pokusoch normalne stiahne dalsiu pracu a pokracuje, ale co je divne, ze napise failed uploadu ale pritom uploaduje (vidim v simetri), a dokonca mi pripocita aj body a zvysi pocet vypocitanych WU, zaujimave, po dedlajne klient zmaze pracu akokeby sa nic nedialo
p.s. pekne sa nam rozrasta tim, ale ako kukam, nestiham vam, a to pocitam tak 5 hodin denne 88GTX+Quad
konzolovy SMT vsetko vypocita, ale pri odosielani napise chybu konekcie a retry, po par pokusoch normalne stiahne dalsiu pracu a pokracuje, ale co je divne, ze napise failed uploadu ale pritom uploaduje (vidim v simetri), a dokonca mi pripocita aj body a zvysi pocet vypocitanych WU, zaujimave, po dedlajne klient zmaze pracu akokeby sa nic nedialo
p.s. pekne sa nam rozrasta tim, ale ako kukam, nestiham vam, a to pocitam tak 5 hodin denne 88GTX+Quad