vysoka teplota?
Re: vysoka teplota?
Dikes! Skusim s tym nieco zrobit... teraz cez prazdniny budem mat viac casu mozno tak by som skusil aj nejaky ten casemodding ak budu love... A2C: Ten vetrak na CPU si myslel ten Arctic Cooling Freezer 64 Pro za cca 600Sk?? pouvazujem nad tym do buducna.
Ano, myslel ten, inak da sa zohnat aj lacnejsie: http://www.tichepc.sk/produkt/AC-Freeze ... M-866.html" onclick="window.open(this.href);return false; a vazne ti bude chladit ovela lepsie ako to co mas na cpu momentalne
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
A myslis ze ja ako laik to budem vedet namontovat??
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
namontovať to vie aj absolútny antitechnický laik, nemusíš sa toho obávať, postup je veľmi jednoduchý
-> pootočením páčky a vysunutím úchytných spôn z háčikov dáš dole terajší BOX cooler, vytiahneš konektor jeho napájania, očistíš povrch styčnej plochy procesora (IHS), položíš na ňu Freezer s už prednanesenou teplovodivou pastou, nasunieš spony do háčikov, pretočíš páčku a nasunieš konektor napájania ventilátora
...a hotové - rýchle, jednoduché, zaberie ti to tak 2-3 minútky
doporučoval by som potom ešte porobiť poriadok s kabelážou v case, nech nikde zbytočne nazavadzia prietoku vzduchu
-> pootočením páčky a vysunutím úchytných spôn z háčikov dáš dole terajší BOX cooler, vytiahneš konektor jeho napájania, očistíš povrch styčnej plochy procesora (IHS), položíš na ňu Freezer s už prednanesenou teplovodivou pastou, nasunieš spony do háčikov, pretočíš páčku a nasunieš konektor napájania ventilátora
...a hotové - rýchle, jednoduché, zaberie ti to tak 2-3 minútky
doporučoval by som potom ešte porobiť poriadok s kabelážou v case, nech nikde zbytočne nazavadzia prietoku vzduchu
Dakujem za navod!
S kabelazou urcite nieco zrobim ak bude cas lebo ten teras nemam velmi... Potom zrobim aj tie chladice mozno aj mod ako som uz pisal...
S kabelazou urcite nieco zrobim ak bude cas lebo ten teras nemam velmi... Potom zrobim aj tie chladice mozno aj mod ako som uz pisal...
- simpson
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Mar, 2008, 14:00
PS: Odvaha mať zdroj Eurocase 450W na 8800GT
- Riddick1990
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Aug, 2006, 02:00
Ja som mal ten isty problem, ze pri hrani hier alebo pri vyssej zatazi PC mi vypol. Chyba bola v zdroji, ktory sa prehrieval a pri urcitej teplote bezpecnostna poistka vypne zdroj. Kupil som novy zdroj a uz to fici v pohode
The Dark can't protect you.
- M4DM4N
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Aug, 2008, 10:48
to presne sa stavalo aj mne ked som kupil 8600gt (pri zatazeni v hrach sa vypol PC), chyba bola v slabom zdroji