Mechanika neraguje na vlozene DVD
- bububu881
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Jan, 2007, 08:00
Mechanika neraguje na vlozene DVD
Mam novy notebook ASUS s mechanikou TOSHIBA DVDW/HD SD-L802B ATA. Pouzivam Windows Vista. Problem je v tom, ze mechanika 1. x nacita DVD, napr. film. Po vybrati a opatovnom vlozeni NERAGUJE na DVD a vypisuje, ze mechanika je prazdna. Okrem toho mechanika je dost hlucna a pri prehravani obcas "mrzne". Treba to reklamovat? Vie niekto poradit?
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Re: Mechanika neraguje na vlozene DVD
skúšal si v mechanike rôzne druhy a značky médií?
...aby si vylúčil prípadný problém práve s určitým druhom médií
ak áno a mechanika robí, to čo popisuješ pri každom vloženom DVD či CD, skús pozrieť do správcu zariadení, či náhodou nezbadáš niečo podozrivé pri položke optické mechaniky
...ak ani tam nič nebude, reklamácii sa zrejme nevyhneš
...aby si vylúčil prípadný problém práve s určitým druhom médií
ak áno a mechanika robí, to čo popisuješ pri každom vloženom DVD či CD, skús pozrieť do správcu zariadení, či náhodou nezbadáš niečo podozrivé pri položke optické mechaniky
...ak ani tam nič nebude, reklamácii sa zrejme nevyhneš
Este by som dodal, ze pozri ci nie je pre tvoju mechaniku new firmware a tak isto skontroluj, ci mas spravny ovladac na chipset, pripadne radic ... A ako pisal Biker, skus viac drzhov medii ..
- doomed
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00
Zdravim ja mam ten isty problem pri mojom Asus M50
http://www.alza.sk/SK/asus-m50sv-as160c-d94722.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
volal som uz aj do asus a povedali mi ze mam preinstalovat system a ze pokial to bude sale robit mam poslat notebook na reklamacku,
ten book ma cca 1 mes a uz je s nim problem,nechapem zacalo mi to robit s nicoho nic.
vyskusal som desiatky dvd a nic zacne citat a zhasne asi po 10sekundach.
ozaj ty si uz vyriesil ten problem?...
http://www.alza.sk/SK/asus-m50sv-as160c-d94722.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
volal som uz aj do asus a povedali mi ze mam preinstalovat system a ze pokial to bude sale robit mam poslat notebook na reklamacku,
ten book ma cca 1 mes a uz je s nim problem,nechapem zacalo mi to robit s nicoho nic.
vyskusal som desiatky dvd a nic zacne citat a zhasne asi po 10sekundach.
ozaj ty si uz vyriesil ten problem?...