prihlasovanie do xp

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
matopd
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

prihlasovanie do xp

Príspevok od používateľa matopd »

Caute,

narazil som na toto:

Pri nabooteni win sa mi ako vzdy zobrazi prihlasovacia obrazovka s uzivatelom. Vsetko sa zda ok az do chvile, kym nekliknem na uzivatela. Stane sa tolko, ze zacne natahovat uziv. nastavenia a potom v sekunde sa zacnu ukladat nastavenia ako pri odhlaseni.

Skusal som googlit, narazil som akurat na nejaku mudru radu z MS ohladom akehosi spyware, ale toto nebol ten pripad \ vsetky subory su na svojom mieste\. Skusal som aj klasiku ako safe mode, tam tak isto a ani admin konto nenatiahne. Kukal som na to aj cez live CD, ale nic svetaborneho som nenasiel...

Ak ste sa s tym stretli piste, ak to nevyriesim, musim to len prevalit, ale do toho sa mi moc nechce \ucto a spusta inych spec. aplikacii\

Vdaka M
Používateľov profilový obrázok
matopd
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

Re: prihlasovanie do xp

Príspevok od používateľa matopd »

Tak som na to prisiel.

V com je problem:

V registroch v kluci "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Userinit" by malo byt toto "C:\WINDOWS\system32\userinit.exe," ale nebolo tam nic.

Upravil som to takto: Kedze som sa do sys. nedostal ani v nudzovom rezime, pouzil som BartPE, lenze tu som narazil na problem s registrom \ved ako vstupit do registrov na inom zvazku a inom wine???\. V regedite je funkcia "nacitanie podregistra". Oznacil som HKEY_LOCAL_MACHINE , dal nacitanie a nastavil som cestu na danu particiu %windows\system32\config\software (bez pripony!!!!). Tento novy podregister som si nazval A \lahko som ho nasiel :D\. Tu som sa uz dostal kam som chcel, lenze ani po troch pokusoch winy nic. Nakoniec som to vsetko zopakoval, zobral som aj iny userinit.exe a nakopiroval nanovo a v registroch son povodny kluc mazol a vytvoril nanovo a...

...maka to ako predtym...

Povodcom tohto problemu bol zrejme spyware, ktory avg internet security uspesne zlikvidoval. Chcel by som sa podakovat timu AVG, za sikovnost...

A este dakujem vsetkym co si toto precitali a aj chvilu porozmyslali \aj ked vychodisko nenasli\ ....

Mato

Návrat na "Operačné Systémy"