a co tak nieco taketo? myslim si ze pomer cena/vykon je slusna.
http://www.alza.sk/22-lcd-samsung-2253lw-d95857.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
graficke vs. monitory
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Re: graficke vs. monitory
Noah: Nájdi si o tom monitore seriózne testy, potom môžeš tvrdiť, aký je pomer cena/výkon.
Ide o monitor na hry, takže musia byť splnené podmienky ako čo najnižšia odozva, inputlag, prekmit, musí vedieť dobre interpoláciu...
Takže pri kúpe LCD je špeciálne NUTNÉ zistiť si podľa serióznych testov, o čo ide.
Ide o monitor na hry, takže musia byť splnené podmienky ako čo najnižšia odozva, inputlag, prekmit, musí vedieť dobre interpoláciu...
Takže pri kúpe LCD je špeciálne NUTNÉ zistiť si podľa serióznych testov, o čo ide.
Spoiler: ukázať
No taka karticka ako 4870 si doslova ziada kvalitny monitor, ked ku tej karte das kvalitne lcd od 20" vyssie mozno ani nevstanes od kompu
Inak HP su vynikajuce monitori aj by bol cenovy rozdiel maly povedzme do 1000 tak by som kupil HP a samsungov a LG je tolko typov ze ako bolo povedane to si musis fakt najst na nete poriadny test na konkretny model. Predsa len monas sa nekupuje na rok a dat na ati 48** 17" CRT relisis to je asi ako dat na porsche 911 13" 165ky gumy .
Inak HP su vynikajuce monitori aj by bol cenovy rozdiel maly povedzme do 1000 tak by som kupil HP a samsungov a LG je tolko typov ze ako bolo povedane to si musis fakt najst na nete poriadny test na konkretny model. Predsa len monas sa nekupuje na rok a dat na ati 48** 17" CRT relisis to je asi ako dat na porsche 911 13" 165ky gumy .
MB: Gigabyte 880GA-UD3H, CPU: PhenomII-X4 955@975 BE + CM Hyper 212+Noctua NF-P12 HDD: 40GB SSD Intel X25-V + 5TB storage, RAM: 12GB A-DATA OC Gaming 1600mhz ddr3 CL9, PSU: Corsair CX600, GPU: Gigabyte gtx760OC rev.2, CASE: CM Elite 430 Black, MOUSE: A4Tech XL750BF + roccat taito, MONAS: HP-LP2275W S-PVA, SOUND: Behringer UCA222 + Audio Technika ATH-T 500, Koss UR29, MT: HTC One V, CAR: Mitsubishi Lancer X 2010 1,8MIVEC@143ps@full, TABLET: Prestigio PMP 5597D duo + ipad mini
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Tak tak, ale na druhú stranu - prechod z príšerného 17" Relisys na akýkoľvek zlý LCD musí byť príjemným prekvapením...
no pozrel som na nete par testov, preklikal som par for a velmi kladne hodnotia samsung 226bw. ale zase na druhej strane na svethardware.cz pisu ze nema dobre podsvietenie. tak neviem...
a vraj najhlavnejsim kriteriom pre LCD na hry je odozva, a tento monitor ju ma dobru - 2ms.
a celkovo aj cena je dobra, 8 tisic, na to ze je to 22"
a vraj najhlavnejsim kriteriom pre LCD na hry je odozva, a tento monitor ju ma dobru - 2ms.
a celkovo aj cena je dobra, 8 tisic, na to ze je to 22"
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Žiaden monitor nemá odozvu 2ms.
2ms je papierovo udávaná odozva gray-to-gray, ak teda nehráš len v sivej ploche jednej farby, odozva bude iná, ak si pozrieš testy, v ktorých merajú odozvu, uvidíš, o čom hovorím.
AK Samsung 226, tak jedine cw - to je totiž panel vyrobený Samsungom.
2ms je papierovo udávaná odozva gray-to-gray, ak teda nehráš len v sivej ploche jednej farby, odozva bude iná, ak si pozrieš testy, v ktorých merajú odozvu, uvidíš, o čom hovorím.
AK Samsung 226, tak jedine cw - to je totiž panel vyrobený Samsungom.
mam 206 BW samsunga.... odozva skvela podsvietenie pouzivam na 25% a staci mi to! jednoznačne chod do samsungu made in slovakia.a za tu cenu nadherne lcd- btw: 1680x1050 rullez
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
a myslel si jas ci kontrast(alebo to mas spolu)???....-ja mam lg m208wabz a mam to na 80 % jas, 80 % kontrast... ale pride mi to asi tak ze potom dobre ten monitor nevyuzivam .....