Hlaška pri zapnuti PC
- Razor329
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
Hlaška pri zapnuti PC
tak toto mi piše ak zapnem PC:
Verifying DMI pool data
boot from CD
Disk boot failur insert system disk and press enter.
stlačim "enter"
znovu mi nabehne to iste
až ked reštartujem PC tak nabehne Win XP v poriadku.
Spoiler: ukázať
Re: Hlaška pri zapnuti PC
pozri ci mas v biose nastavene HDD na first boot a taktiez nastav Delay For HDD na napr 2s
Bud si vypni bootovanie s cd alebo vyber cd-cko z mechaniky ked startujes pc resp. ho vyber uz pred vypnutim.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Razor329
- Nový používateľ
nazdar
Nie každy je total b.... ked prosi o radu.newmi napísal:Bud si vypni bootovanie s cd alebo vyber cd-cko z mechaniky ked startujes pc resp. ho vyber uz pred vypnutim.
- Razor329
- Nový používateľ
Diky bolo to onokOsTi napísal:pozri ci mas v biose nastavene HDD na first boot a taktiez nastav Delay For HDD na napr 2s
Delay "odklad" mam na 250 ? .
Ako si to myslel 2s ?
Tak neviem ako to tam mas ty... kazdy BIOS resp. doska to moze mat inac... hlavne je ze to uz ide (myslel som proste 2 sekundy, tych 250 budu asi milisekundy alebo boh vie co)
tak neviem, ja som nepisal, ze si blb ale ked taku zakladnu vec nevies, tak si asi trochu mimo vo veciach ohladom pc, preto som to napisal tak polopatisticky.Razor329 napísal:nazdarNie každy je total b.... ked prosi o radu.newmi napísal:Bud si vypni bootovanie s cd alebo vyber cd-cko z mechaniky ked startujes pc resp. ho vyber uz pred vypnutim.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438