ludia ako sa zbavim pri kazdej instalacii nejakeho suboru tohto:
nevie nik ? som z toho zufali, mam na novo win sp1 a na nom sp 2 a od sp2 mi toto furt robi, vsetko som povypinal (win firewall a pod. kravinky) ide mi o to aby sa ma to furt nepytalo a priamo instalovalo.. pred tym mi to nikdy nerobilo neviem ako som to poriesil
help, ako zrusit Security Warning
Re: help, ako zrusit Security Warning
je tam zaskrtnute pod run - "always ask before opening this file", tak nech tam ta fajka neni, daj run a potom sa ta to uz nebude pytat...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
ano ale to neposle ten warning kade lahsie, len nebude zobrazovat warning pre tento file. No ok, kedze toto je "haluz" ktora s prepacenim serie ludi aj na vistach, tak takto skoro rano som sa rozhodol najst riesenie a prekvapivo nasiel v sprave politiky pre skupiny
1) otvorime si GPEDIT.MSC
2) ideme do USER CONFIGURATION > ADMINISTRATIVE TEMPLATES > WINDOWS COMPONENTS > ATTACHMENT MANAGER
3) tam nas zaujimaju 2 polozky:
4) Default risk zapneme a dame mu hodnotu LOW RISK
5) druhe tiez zapneme a dame tam pripony ktore sa nemaju kontrolovat (.lnk;.exe;)
6) napiseme ci funguje
Pozn: niektore edicie OS Windows nemaju (!) Group Policy Editor, skusim najst nieco co sa zaobide bez toho ale toto u mna funguje..
1) otvorime si GPEDIT.MSC
2) ideme do USER CONFIGURATION > ADMINISTRATIVE TEMPLATES > WINDOWS COMPONENTS > ATTACHMENT MANAGER
3) tam nas zaujimaju 2 polozky:
Kód: Vybrať všetko
Default Risk Level for file attachments
inclusion list for low file types
5) druhe tiez zapneme a dame tam pripony ktore sa nemaju kontrolovat (.lnk;.exe;)
6) napiseme ci funguje
Pozn: niektore edicie OS Windows nemaju (!) Group Policy Editor, skusim najst nieco co sa zaobide bez toho ale toto u mna funguje..
.
Snake - Good Job ! fici to, parada dakujem dakujem
//Snake: neni zac, nahodim to aj do tipov a trikov dik za feedback
//Snake: neni zac, nahodim to aj do tipov a trikov dik za feedback