tapeta na pc
tapeta na pc
no nechcel som striekat pc lenze chcel som ho neako zmenit , tak som premyslal a az som prisiel na napad , co tak tapeta?
Najprv som si myslel ze je to debili , bude sa odlepovat atd ...
No raz som siel okolo tapetarskeho obchodu , tak preco sa nepsytat , nie?
Pytal som si neake tapety ktore vyborne prisposobuju tvar , su odolne voci teplu , vlhkosti atd , no a chcel som nieco ine ako klasicke tapety .... asiel som krasna cierna tapeta s povrchom asi ako plys .........hned som sa zamyloval
zatial jedinu nevihodu vidim v tom ze vidno na nej spinky , to az tak nevadi , daju sa vycistit , sice nie tak ako na normalnom povrchu , ale daju
chcel by som len vediet vas nazor ci som zrobil dobre .... mala by ze vraj vydrzat dlho no uvidime
Najprv som si myslel ze je to debili , bude sa odlepovat atd ...
No raz som siel okolo tapetarskeho obchodu , tak preco sa nepsytat , nie?
Pytal som si neake tapety ktore vyborne prisposobuju tvar , su odolne voci teplu , vlhkosti atd , no a chcel som nieco ine ako klasicke tapety .... asiel som krasna cierna tapeta s povrchom asi ako plys .........hned som sa zamyloval
zatial jedinu nevihodu vidim v tom ze vidno na nej spinky , to az tak nevadi , daju sa vycistit , sice nie tak ako na normalnom povrchu , ale daju
chcel by som len vediet vas nazor ci som zrobil dobre .... mala by ze vraj vydrzat dlho no uvidime
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Tiez si myslim, ze ak sa vyberie spravna tapeta a precizne sa nalepi, moze to vypadat aj lepsie ako streknute. Staci pozriet Woytov projekt, tam to vyzera velmi efektne: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... pic&t=3683
[img=http://img312.imageshack.us/img312/1648/35dh.th.jpg]
no zatial to vizera takto , este ju musim oprasit , ten neon svieti viac ale mal som zapnuty blesk , este tam pojde ovladaci panel a take pekne sruby , kolieska na spodok a neake uchyty , ale zatial je to taketo
no zatial to vizera takto , este ju musim oprasit , ten neon svieti viac ale mal som zapnuty blesk , este tam pojde ovladaci panel a take pekne sruby , kolieska na spodok a neake uchyty , ale zatial je to taketo
este by to chcelo pohrat sa s prednou stranou, ak by to bolo na tapetu vela nepravidelnych ohybov, tak aspon streknut matnou ciernou
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Na boky a rovne plochy je samolepici tapeta skvela ale ten predni plast se mi polepit nepodarilo a tak jsem ho nabarvil.Bikermotyl napísal:Tiez si myslim, ze ak sa vyberie spravna tapeta a precizne sa nalepi, moze to vypadat aj lepsie ako streknute. Staci pozriet Woytov projekt, tam to vyzera velmi efektne: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... pic&t=3683