NB Acer nestartuje po reinstaly

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Runes

NB Acer nestartuje po reinstaly

Príspevok od používateľa Runes »

Cauko kto mate notebook acer viete ze sucastou je eRecovery ktorim sa reinstaluje win, ja som tak potreboval spravit normalne som sa preklikal k tomu akurat ze namiesto reinstalovania po restarte sa znova vratil do xp (namiesto reinstalacie sa len resetol vlastne). Potom ma napadlo ze kedysi davno pred 3 rokmi ked som si ten botebook nateseny kupoval som v krabice mal dake CDcka tak som ich vytiahol a zisitl ze tam je jedno Bootovacie a 3 recovery CD. Postup je taky ze v biose nastavite bootovanie z cd to so spravil zdalo sa ze vsetko vyhrate lebo nabehol znami recovery acer screen. To bootovacie cd pekne zmazalo disk ako ma potom vypytalo 1 2 3 recovery cd vsetko sa zdalo v pohode zasa vypytal Bootcd z neho si nakopcil posledne udaje a vypisal ze po restarte zacne instalacia winu automaticky stlacil som ok sam sa restartol akurat ze po uvodnom screene Acer mam len ciernu obrazovku z krasnym blikacim bielim podciarkovnikom. Proste dalej sa nepohne mate dakto daky napad lebo do brna sa mi to posielat nechce kedze uz zaruka nieje :wallbash: :furious:

EDIT:
HUH svet je postaveny na hlavu uz som to rozbehol v akte zufalstva som cely proces opakoval 3x stale nic a nakoniec som zacal experimentovat v poslednom kroku kde chce opat bootovacie cd som mu ho dal nech sa restartne a rychlo som ho vybral heh nabehlo vsetko mozne nakoniec screen WIN XP a nasledne instalacia no a ted to fici len je ot ochudobnene o eRecovery huh este uvidim ako sa to bude spravat ked sa bude chciet win regnut lebo je legalny len ci mu nebude daco chybat

Návrat na "Operačné Systémy"