Hlavne alpske zavody + ksefotvanie s autami (kupa srotu -> oprava -> nasledny predaj -> zisky, toto som na NFS5 miloval)... ach jo, nostalgia (K6-2 300Mhz@400MHz

Normálne mi slza do oka vošlafoboss napísal:Need for Speed Porsche 2000 , kto tu dobu nezazil ,nevie co to znamena dojst do ciela a pritom sa mu tak trasu ruky z nervov a neskutocnej radosti z vitazstva, ze by vyslahal slahacku za 10s .
Hlavne alpske zavody + ksefotvanie s autami (kupa srotu -> oprava -> nasledny predaj -> zisky, toto som na NFS5 miloval)... ach jo, nostalgia (K6-2 300Mhz@400MHz, Voodoo 3 3000
) , de sa hrabu tie andrgraundy
No, tak najprv povieš, že grid je zlý v tom, že má nereálnu fyziku a potom pochváliš NFS?xcubus napísal:GRID ma peknu grafiku ale dost nerealne spravanie vozidla v zakrutach a mimo trate uz vobec...
jednoznacne NFS U2 a NFS Most Wanted![]()
skvela hudba, vynikajuca hratelnost![]()
carbon a pro street su dost o nicom...ea zacina upadat
... no mas recht, len aby to nebolo ako prostreet, s ktorej sa vyklula iba arkadovka, kde slubovali next gen simulator, ma to byt nieco podla kuriera ,mozno NFS UndercovertransporterNo ale uz sa tesim na NFS Undercover ved ked o tom pisu take chvaly, dufam ze pravom