Pekny den,
Mam mensi problem s notebookom. Ide o to ze sa mi zacal z nicoho nic vypinat (natvrdo) a to aj pri beznom surfovani na nete. Preinstaloval som uz aj windows ale problem stale pretrvava. Niesom v tomto ziaden odbornik tak vas prosim o radu ze ako to odstranit. Niekde som sa docital ze by to mohlo byt z prehrievania procesoru, ale neviem co s tym. Neviem ci je mozne ho dat niekde vycistit, kedze je este v zaruke zopar mesiacov. Je to Asus A6KM AMD Turion(tm) 64 Mobile Technology MT-32, 1.80 GHz, 1,00 GHz RAM, nVIDIA GEFORCE GO 7300.
Dakujem za kazdu radu.
Vypinanie notebooku.
Re: Vypinanie notebooku.
vyskusaj ho povysavat na vsetkych otvoroch ake ma.....ak to nepomoze tak mozes kupit nejaku chladiacu podlozku
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
vysavac nepomoze, zbehni na benzinku, zapni kompresor a vyfukaj poriadne ako sa patri, ale neze odpalis loziska na vrtuliach :o)
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
imho taketo vyfukovacky zaberu vzdy na par mesiacov
daj dole CPU door tak dole chladic ak sa da tak odmontuj vrtulu a pekne vicisti trebars aj vodou vrtulu prebehni s nejakym stetcom, dalej vysavacom povysavaj prieduchy a nasad vsetko naspet (niekedy je potrebne napastovat CPU, a niekedy je tam taka kovova paska ktora sluzi namiesto pasty) ak sa necitis na taku velku operaciu tak skus len dat dole vrtulu a povysavat to tak ale jednoznacne treba dat dole min cpu door
daj dole CPU door tak dole chladic ak sa da tak odmontuj vrtulu a pekne vicisti trebars aj vodou vrtulu prebehni s nejakym stetcom, dalej vysavacom povysavaj prieduchy a nasad vsetko naspet (niekedy je potrebne napastovat CPU, a niekedy je tam taka kovova paska ktora sluzi namiesto pasty) ak sa necitis na taku velku operaciu tak skus len dat dole vrtulu a povysavat to tak ale jednoznacne treba dat dole min cpu door
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Nikto ti nedal tú najlepšiu radu, daj NTB na reklamáciu! Nič nerozoberaj, urob si backup dát a hneď choď reklamovať. Poriadne popíš závadu a si v suchu... Nič horšie, ako to, že dostaneš nový unit sa ti stať nemôže... Prípadne ti kompletne vymenia všetky chladiče...
CENTER
Spoiler: ukázať
chaldice mu nevymenia ani nahodou, novy dostane az keby ,,moc silno,, reklamoval a aj to by bola natahovacka na dlhsie
pracujem v centre rozsirenej zaruky viem co hovorim ked vravim ze niektore (sice male percento ale predsa) ntb opustaju nase oddelenie v horsom stave v akom prisli resp. niektory technici sa spokoja s 5min. testom stability aj v pripade ze udavana vada je ,,owerheating,,
pracujem v centre rozsirenej zaruky viem co hovorim ked vravim ze niektore (sice male percento ale predsa) ntb opustaju nase oddelenie v horsom stave v akom prisli resp. niektory technici sa spokoja s 5min. testom stability aj v pripade ze udavana vada je ,,owerheating,,
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Nu a ja som zasa pracoval v zahraničnom servise HP a menil som ventilátory, prepastovával a menil heatsinky ako na páse. Ak má človek hold smolu, NTB mu budú screenovať 5 minút ako hovoríš..
CENTER
Spoiler: ukázať
Dakujem za kazdu radu. Vysavac som pouzil a je pravda ze sa uz tolko nezahrieva, takze v tomto smere sa to zlepsilo. No vypina sa stale. Problem bude asi niekde inde. Skusim ho teda reklamovat, kedze okrem ineho zacala protestovat aj DVD-romka. Este raz vsetkym dakujem.