pomoc s power managmentom
pomoc s power managmentom
potreboval by som poradit ze pomocou akej utilitky dokazem ovladat vykon pocitaca podla zataze... napriklad - robim vo worde a nepotrebujem pretocene cpu z 2ghz na 3.... ale staci mi ked bude mat nejakych 1,5.. a naproti tomu ked hram tak nech to ide naplno -plllls poradte - chcelo by to daco ako power managery v notebookoch.. existuje take daco aj na pc?
Re: pomoc s power managmentom
ja pouzivam systool
http://www.techpowerup.com/systool/" onclick="window.open(this.href);return false;
ale neviem ci to bude fungovat, kedze neviem co mas za masinu..
http://www.techpowerup.com/systool/" onclick="window.open(this.href);return false;
ale neviem ci to bude fungovat, kedze neviem co mas za masinu..
systool som pouzival aj ja ale daco sa tam pos*ralo a uz to nejde a nie vzdy to fungovalo korektne
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Cool'n'Quiet pri AMD a EIST pri inteli to robí automaticky stačí zapnúť v biose...
potom je ty RMCLOCK ten je asi najlepší, umožňuje ručnú zmenu frekvencie ale aj automatickú
potom je ty RMCLOCK ten je asi najlepší, umožňuje ručnú zmenu frekvencie ale aj automatickú
Spoiler: ukázať
Lenze EIST sa pri pretakte vypina, nie?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
jo odporúča sa to ... ale mne funguje dobre aj pri oc
samozrejme až po otestovaní stability pri oc ho zapínam
samozrejme až po otestovaní stability pri oc ho zapínam
Spoiler: ukázať
no
cpu - c2d e4400 oc na 3 ghz
mb- asus p5b
ram- kingston 2gb (2x1)
vga- bfg 8600gt oc
zatial vyskusam to co ste mi napisali - dakujem....
cpu - c2d e4400 oc na 3 ghz
mb- asus p5b
ram- kingston 2gb (2x1)
vga- bfg 8600gt oc
zatial vyskusam to co ste mi napisali - dakujem....