rozdelil som si voľné miesto na diskoch cez paragon 9.0
všetko prebehlo úspešne, potom som pustil boot manager, že čo tam je.
nečítal som poriadne, dal som len finish a to bola chyba.
ntb som vypol no pri štarte hneď po POSTe nabehne boot manager, a samozrejme na výber je len jeden systém, moja vista na NTB
píše tam že press enter to boot.
no stisnem aj 1000x a nič.
akože, tu sa to zasekne, a už s tým nepohne nič.
je to ešet pred bootom visty, takže nemôžem ani safe mode ani nič ****.
skúšal som jedinú možnosť, recovery dvd no to chce zmazať oddiely na sys. disku...to babrem.
akože, ako to poriešiť?
problém ako sviňa.
paragon boot manager mi dosral systém
paragon boot manager mi dosral systém
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Re: paragon boot manager mi dosral systém
noooo, ked si chces data zachranit, tak jedine vybrat disk a zapojit ho do ineho pc a skopcit ale tym zrejme prides o zaruku. Potom by si mohol skusit este reinstall systemu alebo tam hodit naky linux a v nom potom data (ak budu pristupne) hodit na usb.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Re: paragon boot manager mi dosral systém
už som to poriešil.
googlil som a kopa ľudí má tento problém, ešte že je bezbolestné riešenie
vzal som recovery cd(paragon) a nabootoval z neho, dal som update MBR a už to ide.
uff, to mi odľahlo.
googlil som a kopa ľudí má tento problém, ešte že je bezbolestné riešenie
vzal som recovery cd(paragon) a nabootoval z neho, dal som update MBR a už to ide.
uff, to mi odľahlo.