Chcem sa spytat na hru test drive unlimited ktora mi pri starsej zostave ktoru som nedavno menil isla uoplne plynulo /gf HD2600XT proc X2 4800 2GB ram a doska ktora nepodporovala stvorjadrove procesory/ toto som zamenil za novsiu dosku ktora podporuje storjadra procesor ostal a gk sa menila za 9600GSO. No teraz pri spusteni a hrani chvilku hra ide plynulo a po chvili sa spomali a toto sa opakuje stale dookola. Na klavesnici logitech g15 som si vsimol ze mi ide procesor na 100%. Mam aj najnovsi patch na hru ale ovladace grafiky su z cd od graf k. V inych hrach som zatial nepostrehol tento problem.Neviete v com moze byt chyba?
mozno este taka hlupa otazka ale moze to byt zapnutym nodom? Alebo ze mam ovladace gk len z cd?
TDU po zmene graf karty a dosky mrzne
Re: TDU po zmene graf karty a dosky mrzne
skus utlitku driver remover ci ako sa vola, samozrejme v safe mode ;-) premaz ovladace od povodnej dosky a od povodnej grafiky.. a potom nahadz svoje na novo, ak nepomoze nahod na novo win, urcite pomoze ;-) ked uz nie, mas niekde veliky problem
... skus ovladace na grafarnu, alebo novší patch 1.66
...napis konkretnu zostavu
odporúčam formát winu.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
hold ked menis grafiku za inu a nie je to ten isty vyrobca chipu, tak sa reinstal win len tazko vyhnes.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
no da sa, Driver Cleaner je na to paradny.. ale ak bude znizeny vykon alebo nieco blbnut, hold format
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
- alonzo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
no po zmene dosky a grafickej karty sa preinstalovaval system nanovo takze stare ovladace by tam nemali byt. Pozoroval som to aj pri ostatnych racingovych hrach nerobi to len tdu ale aj dirt