vista x64 velmi pomale kopirovanie
Re: vista x64 velmi pomale kopirovanie
jasne napisane:
5. In the right pane, right-click Start in the Name column, and then click Modify.
hodnotu START na 0
5. In the right pane, right-click Start in the Name column, and then click Modify.
hodnotu START na 0
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Uprav hodnotu Start...zadaj hodnotu 0 (v hex)lopo1 napísal:tak skusam to len jedno mi nejde do hlavy idem podla postupu:faugusztin napísal:........... http://support.microsoft.com/kb/922976/en-us" onclick="window.open(this.href);return false;
Error message when you start a Windows Vista-based computer after you change the SATA mode of the boot drive: "STOP 0x0000007B INACCESSABLE_BOOT_DEVICE"
Takze sa da prepinat, ale nie bez toho aby si si upravil system podla vyssie uvedeneho popisu
1. Exit all Windows-based programs.
2. Click Start, type regedit in the Start Search box, and then press ENTER.
3. If you receive the User Account Control dialog box, click Continue.
4. Locate and then click the following registry subkey:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci
6. In the Value data box, type 0, and then click OK.
7. On the File menu, click Exit to close Registry Editor.
A od bodu 5 nastava problem co z toho mam upravit na Value data 0
Mne to uz funguje...
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
thx kua som si nevsimol ten start ja citam a citam min 10x a kukam co do .... xcu jaky start.... no hold lama sa nezapre............
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A zmenilo sa nieco ? Ide to rovnako/lepsie/horsie ?louth napísal:Mne to uz funguje...
-
- Sponzor fóra silver
hmnoo evidujem narast o cca 5Mb/s cize teraz to kopiruje v ramci jedneho disku cca 30Mb/sfaugusztin napísal:A zmenilo sa nieco ? Ide to rovnako/lepsie/horsie ?louth napísal:Mne to uz funguje...
Ete skusim ako snake pripomenul aktualizovat ovladace eln neviem odkial ix vziat
-
- Sponzor fóra silver
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Subjektivny dojem je ,ze sa pomalsie nacitaju programyfaugusztin napísal:A zmenilo sa nieco ? Ide to rovnako/lepsie/horsie ?louth napísal:Mne to uz funguje...
to snake:
ja co mam PATA hdd tak mi to kopirovanie ide o dost lepsie (z fyzickeho disku na fyzicky) ak nemam nainstalovane vobec ziadne drivery co su k doske (teda okrem sietovky) dokonca aj original 64 bitovy ovladac pre vistu je horsi ako ten vo viste. kedze ten "originalny" k doske nie je digitalne podpisany a robi to nejake problemy.
bez driverov na radic (aj ked mam pata tak ono to asi instaluje sata aj ata dokopy) mi to kopiruje 40 MB/s ... s drivermi cca 27MB/s
ja co mam PATA hdd tak mi to kopirovanie ide o dost lepsie (z fyzickeho disku na fyzicky) ak nemam nainstalovane vobec ziadne drivery co su k doske (teda okrem sietovky) dokonca aj original 64 bitovy ovladac pre vistu je horsi ako ten vo viste. kedze ten "originalny" k doske nie je digitalne podpisany a robi to nejake problemy.
bez driverov na radic (aj ked mam pata tak ono to asi instaluje sata aj ata dokopy) mi to kopiruje 40 MB/s ... s drivermi cca 27MB/s
NB Acer Aspire 3810T
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
btw To pomalé kopírovanie súvisí len so 64 bitovou Vistou? Teraz neviem
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no vraciam to spat na ide...mne sa to javi pomalsie
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
E8400, P5Q-E, 4GB RAM, 2xWD6400AAKS. Kopirovanie z jedneho disku na druhy zostava rovnako, okolo 100MB/s. Pri kopirovani z particie na particiu mi startuje 80MB/s, okolo 1GB klesa na 40MB/s... Takze ano, klesa to, ale nemyslim si ze by to bolo specificke pre tuto dosku ci OS. Podla mna sa po par stovkach megabajtov vycerpa cache a uz neurychluje kopirovanie.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ono čím menšie súborý tým horšie...
také 600MB avi ide rýchlosťou asi 70-60MB/s...
kopírovanie súborov s velkosťou okolo 1MB klesá tak na 30MB/s
p.s. rýchlosť kopírovania súborov z Amiga OS ide asi tak 0,4MB/s, spústa malých súborov
čím ich je viac a sú menšia tým horšie, je to spôsobené aj filesystémom
také 600MB avi ide rýchlosťou asi 70-60MB/s...
kopírovanie súborov s velkosťou okolo 1MB klesá tak na 30MB/s
p.s. rýchlosť kopírovania súborov z Amiga OS ide asi tak 0,4MB/s, spústa malých súborov
čím ich je viac a sú menšia tým horšie, je to spôsobené aj filesystémom
Spoiler: ukázať
Chalani, nenamyslajte si, dobre viete, ze je to problem asus drivera - radica ... Ja som kopiroval 5 giga a rychlost ako zacala na 70 tak skoncila na 65 vid moj screen ... Tak nesnazte sa tu upokojovat jeden druheho, ze je to v poriadku ... Je to proste tak a musite cakat na novy driver ... Ohlaste to do asusu, nech to riesia ...