Zdravicko no mame tu dalsi problem hjustne neviem peco ale brutalne mi kleslo kopirovanie z HDD na 1GB USb jedna skusal som kopirovat jeden subo o velkosti cca 700MB aj cca 200MB fotiek (cca 2MB jedna) a dosiahnuta rýchlost povodne zacala na 1700kb/s apo minute padla a drzala sa na vid obrazok dole pricom ak otestujuem disk v tom istom USB porte dosiahnem taketo udaje otazka je co s tym je a ci to nahodou nemoze mat suvis s tymto
tak mam nove prekvapive zistenia ked kopirujem z USB na disk tak je rychlost uplne v pohode t.z. ten isty subor mi kopiruje na HDD na tom istom kompe rychlostou okolo 24MB/s
Ale v opacnom smere
Ten test ti otestuje rýchlosť čítania a ako píšeš, to je v poriadku. Pichni USB kľúč inde (iný počítač).
Mal som USB kľúč na ktorý sa "normálnou" rýchlosťou zapisovalo asi do 30% kapacity, potom to kleslo možno na podobnú úroveň ako tebe. Bol to shit.
kluc je pqi-cko 1GB je asi 1,5 roka stary a dtera fungoval na x kompox bez problemov donedvna aj na tomto kompe ja to vidim na problem v ovladacoch len neviem ked by som si mohol stiahnut nejake novsie
nespomenul si ci je stick formatovany na fat alebo ntfs.
ja som mal tiez problem s kopirovanim na stick a vyriesil to format na ntfs.
alebo ma este napadlo to ze totalcmd niekedy fakt dlho kopiruje subory na usb zariadenia. skus zaskrtnut toto tc.PNG