konvertor pre fibernet
konvertor pre fibernet
Mate niekto skusenosti s konvertorom pre Fibernet nie original od Orange, ale vlastnym. Na nete som videl par zariadeni, len neviem ktore z nich sa daju pouzit, lebo sa nechcem viazat na 24 mesiacov a za ten ich konvertor sa mi vysolit skoro 10000 nechce.
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
Re: konvertor pre fibernet
zabudli ti povedat jednu vec : iny konvertor ako od nich zrejme pouzit nemozes lebo ti proste nezaktivuju port a budes mat v kabli ciernu tmu.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ak mas vlastne zariadenie sluzbu samotnu ti aktivuju.
Treba len od nich vymamit nastavenia pre konvertor...
Zavolaj si na 939 a popytaj sa, taky problem ? Alebo im napis mail...
Treba len od nich vymamit nastavenia pre konvertor...
Zavolaj si na 939 a popytaj sa, taky problem ? Alebo im napis mail...
Spoiler: ukázať
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
prudko sa mi nezda pravdepodobne, ze by si do svojej multimiliardovej siete pustili barsjake tajwanske k0k0t1ny a riskovali cokolvek.
z business hladiska bez sance. Aby od teba mali par stoviek mesacne ti maju dovolit zapojit tam hociaky optika->metalika konvertor? No urcite, taka firma sa ti na takuto vec vyprdne zvysoka. Bud si kupis od nich za 10k a nemas viazanost alebo to splacas. Maju unikatny produkt, na trhu im nikto nekonkuruje - preco by mali vychadzat zakaznikom v ustrety...
z business hladiska bez sance. Aby od teba mali par stoviek mesacne ti maju dovolit zapojit tam hociaky optika->metalika konvertor? No urcite, taka firma sa ti na takuto vec vyprdne zvysoka. Bud si kupis od nich za 10k a nemas viazanost alebo to splacas. Maju unikatny produkt, na trhu im nikto nekonkuruje - preco by mali vychadzat zakaznikom v ustrety...