Problem z DVD prehravanim vo win XP
Problem z DVD prehravanim vo win XP
Mam problem z prehravanim DVD cok na mojom PC. Ked zapnem nejake DVD tak mi ide iba zvuk co je vo filme. Reč-dabing mi nejde vobec ani original ani ziaden ini. Na normalnom DVD prehravaci ide vsetko normalne. Uz som skusal aj preinstalovat kodeky nepomohlo. Pustal som to cez win media player aj cez nero show time a pover DVD ale stale ide iba zvuk filmu rec nejde. Ked zapnem normalny film vo formate AVI ten ide v pohode ako ma len DVD blbnu. Mam origo win XP tak v com moze bit problem?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Problem z DVD prehravanim vo win XP
no problém bude zrejme v nastavení zvukovej karty/softu ..
aké máš repro ? 2.0, 2.1, 5.1 ?
akú máš zvukovku? máš správne vo Wine nakonfigurovaný počet repro? máš ich správne zapojené do zvukovky, resp. subwoofera ? stereo ti prehráva bez problémov, blbne 5.1 ? hrajú ti všetky reproduktory? otestoval si ich ? atď .. možností milión, len si neuviedol základné info
aké máš repro ? 2.0, 2.1, 5.1 ?
akú máš zvukovku? máš správne vo Wine nakonfigurovaný počet repro? máš ich správne zapojené do zvukovky, resp. subwoofera ? stereo ti prehráva bez problémov, blbne 5.1 ? hrajú ti všetky reproduktory? otestoval si ich ? atď .. možností milión, len si neuviedol základné info
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Podla toho co pises najskor bude problem v nastaveni poctu repro vo wine.............mas 2.0 resp 2.1 a ty to mas nastavene na 5.1 resp 7.1
Mam 5.1 repraky su v subiku vsetky vo vine mam tiez nastavene 5.1 zvukovka je na zakladnej doske SoundMAX stereo hra dobre a aj vilmi vo formate AVI idu len DVD ide iba zvuk bez reci.