Steampunk modding
- TheGes
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Júl, 2008, 19:53
Steampunk modding
Steampunk reprezentuje cudny druch retro-futurizmu na Viktoriansky styl, akoby inspirovany technologickou sience-fiction, z romanov Julesa Verna. Kym pre niektorych modderov je grom divoko nastriekana skrinka plna UV katod, pre niektorych je to bronz, drevo, koza a styl vzdialeny od dnesnej doby. Pre tych, ktory tento styl este nepoznaju, je tu niekolko ukazok z prace tych neskor menovanych.
Prvy krat som sa s tymto druhom moddingu stretol pred mesiacmi v casopise Custom PC a aj ked to nieje prave moj styl, musim uznat ze ma to dostalo. Hlavne ta praca a kreativita, klobuk dolu. Osobne si na nic podobne zatial netrufam, ale ak sa najde niekto koho to inspirovalo, a skusi podobny mod, tak drzim palce.
Prvy krat som sa s tymto druhom moddingu stretol pred mesiacmi v casopise Custom PC a aj ked to nieje prave moj styl, musim uznat ze ma to dostalo. Hlavne ta praca a kreativita, klobuk dolu. Osobne si na nic podobne zatial netrufam, ale ak sa najde niekto koho to inspirovalo, a skusi podobny mod, tak drzim palce.
Re: Steampunk modding
Kvalita prace je uzasna! Ale styl otrasny... Keby maju v 18.stor. pocitace tak by presne takto vyzerali
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
- TheGes
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Júl, 2008, 19:53
Styl vazne odbocuje riadne od "normalu" ale aj o tom je podla mna modding. Sprav si to podla seba a ako sa ti paci. Toto si avsak len tazko viem predstavit na mojom stole, asi by som musel zainvestovat aj do viktorianskeho nabytku... Inac cela ta komunita je na moj vkus dost cudna. Pripajam link na jedneho takeho chlapika, co ma na svedomi tieto moddy. http://steampunkworkshop.com/. Okrem kompov sa sprta aj v kadecom inom...
A ak by niekoho lakalo skusit nieco so svojou myskou, hoci aj na uplne iny styl, tak tu mam navod na mod mysky. Odporucal by som skusit nejaky lacny model, alebo vytiahnut zo skrine nejaku prehistoricku, gulickovu.
http://www.custompc.co.uk/features/6023 ... ouse.html#
A ak by niekoho lakalo skusit nieco so svojou myskou, hoci aj na uplne iny styl, tak tu mam navod na mod mysky. Odporucal by som skusit nejaky lacny model, alebo vytiahnut zo skrine nejaku prehistoricku, gulickovu.
http://www.custompc.co.uk/features/6023 ... ouse.html#
ako vyzera to fakt zajimavo ale nikdy by ma nenapadlo si nieco take dat na monitor alebo dat si do toho pc
- Smoake
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 22. Okt, 2006, 02:00
podla mna je to pre starych bohatych co nevedia co s peniazmi a pc pouzivaju len na kontrolu bankovych prevodov
PC: MB:ASUS P5K-E/WIFI AP CPU:Intel Core 2 Duo E6750 @3,66GHz( AC Freezer 7 PRO) RAM:2x1GB A-DATA Vitesta Extreme Edition @ 915MhzHDD: WD 6400AAKS 640GB GPU: ASUS EAH4870 1GB GDDR3PSU: Enermax Liberty 500W MOUSE: Razer Copperhead tempest blue 2000DPI KEYBOARD Razer Lycosa GAMEPAD: Razer eXact Mat SOUND: Logitech G51 LCD: 23" Samsung T23A350 CASE: NZXT NEMESIS ELITE BLACK ...Tuned by me
NB: ASUS N53SV
NB: ASUS N53SV
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
Tento štýl by určite privítala moja starká , u ktorej som cez školský rok , všetko máme ladené do baroka ale uz sa to modernizuje aj ked o tom nevie
Spoiler: ukázať
PC u Mojsejovcoch
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
takých ludi tu nespomínaj , načo , nesúvisí to z témou , ale máš z časti pravdu
- IcYak
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19
vyzera to zaujimavo ale do bytu by som to urcite nechcelo. Avsak kazdy jeden ktory urobi nieco taketo je podla mna umelec.
Hlavne by ma zaujimalo ako prisiel na ten postup s tou klavesnicou ako na nu davat pismenka zo stroja.
Hlavne by ma zaujimalo ako prisiel na ten postup s tou klavesnicou ako na nu davat pismenka zo stroja.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
rofl vystihol si tolacikaboss napísal:PC u Mojsejovcoch
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
tento styl sa hodi namiesto tych INFORMACNYCH TABULI v muzeach tam by zapadol na 100%, ale ktore muzeum na slovensku si moze dovolit taketo PC???
Z pisacieho stroja zmontovat klavesnicu - no na to by som nechcel pisat....
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- Dan00
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Apr, 2009, 23:07
Chcem spraviť bedňu na tento štýl STEAMPUNK keďže ma to docela zaujalo už pred dávnym vekom ... (thx Taso-vi za bedňu) Zakladom bude klasicky big tower . boli by tam nejaké prerábky prednej masky , Bočnicu by som chcel riešiť sklom - ešte uvidím aké zoženiem , len by som potreboval niečo ako tvorič pary ... ten nemam šajn jak by sa dal spraviť , vodné chladenie bude neskôr (zatiaľ mam dosť obmedzený rozpočet) jednalo by sa o prvý komplexný casemod kde by som pracoval po prvý krát s gitom , prefarbovaním dielcov a lakom . Známy by mi vedel vyrobiť nejaké kovové ozdôbky atd ale môj najväčší problém je zohnať ozubené kolieska z ktorých by som robil imitáciu (proste hodil na motorček nech sa točia) ak máte nejaké rady alebo iné nápady sem s nimi . až to bude hotové (pri mojom nedostatku času rátam aspoň pol roka) tak sem hodim fotky + fotky z priebehu tvorby
war. war never changes ...