Mam staru graficku kartu S3 TRio 3D/2X (86C362)
Funguje celkom normalne (filmy a pod. zobrazuje ok ).
Ale ked spustime nejaku hru, ktore vyzaduje 3D podporu, tak mi to ukazuje divne poprehadzovane textury (ako napr. obloha je aj na zemi a blika; cela obrazovka je biela len cast postavy je zlta a pod.)
Robi mi to len pri hrach vyzadujucich 3D, pricom tato karta ma podporu 3D a mam nainstalovane najnovsie ovladace co sa dali zohnat.
Je chybna graficka karta alebo je v niecom inom problem ?
Stara S3 Trio 3D/2X
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
to 3d co ta karta zvlada bolo v casoch tak 7-8 rokov dozadu, vtedy to bol uctihodny vykon, lenze dnes tieto grafiky maju problem aj s 2d nieto este s 3d, chyba niejde v samotnej grafike, chyba je v tom co od nej vyzadujes ked tak dokup k nej nejaku voodo 2 kartu, s nou by ti to uz malo ist, alebo potom vymen za vodo 3, popripade geeforce 2 aspon mx. tusim ze sa bavime o pci verziach tak preto ti tu davam tieto
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
asi mate pravdu ale....
...samozrejme ze som neskusal tuto graficku na novsich hrach...
...no ale CS 1.5 by mohla aj takto stara graficka zvladnut, nie?
...tam sa po nej nechce nejaky excelentny vykon -a pritom aj tam blbne...
...mozno aj na to je ta graficka stara, no neviem, kazdopadne diki
...no ale CS 1.5 by mohla aj takto stara graficka zvladnut, nie?
...tam sa po nej nechce nejaky excelentny vykon -a pritom aj tam blbne...
...mozno aj na to je ta graficka stara, no neviem, kazdopadne diki
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tieto karty maju 3D len v nazve
boli zastarale uz v case zaciatku vyroby (nasledovnicky VIRGE) ale v tej dobe uz bolo voodoo
pre zaujimavost VIRGE som mal uz v 486 takze mozes si domysliet ale su stare (tusim poriadne nebol este ani dx3 )
vacsina hier ktore idu su priamo upravene
boli zastarale uz v case zaciatku vyroby (nasledovnicky VIRGE) ale v tej dobe uz bolo voodoo
pre zaujimavost VIRGE som mal uz v 486 takze mozes si domysliet ale su stare (tusim poriadne nebol este ani dx3 )
vacsina hier ktore idu su priamo upravene
Spoiler: ukázať