problemove kopirovanie z hdd na usb

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
WhiniBB
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 14. Aug, 2008, 17:59

problemove kopirovanie z hdd na usb

Príspevok od používateľa WhiniBB »

Cavte vsetci...mam taky problem s usb a s kopirovanim viem ze je tu tych tem niekolko ohladne tejto zalezitosti ale ani jedna z rad co tam bola nepomohla a navyse opisovany problem nebol presne taky aky mam ja. Tak k veci mam usb kingstone 4gb a problem je v tom ze pri kopirovani z hdd na usb vacsie subory ako 10mb mi nechce skopirovat...prajavuje sa to tak ze pri 40% alebo menej percentach to jednoducho zastane a program prestane odpovedat. Najskor som si myslel ze je jednoducho vadny kluc tak som ho isiel reklamovat ale v predajni im isiel uplne v pohode a kopirovali cokolvek do velkosti 4gb. Dalsia vec je v tom ze sa mi da jednoducho a bez problemov formatovat usb, ktore je mimochodom naformatovane na ntfs pred tym na fat 32 ale neslo ani tak ani tak, tak isto sa daj aj kopirovat z usb na hdd. Opacne to zial nejde. Skusal som to aj na roznych pc a nemali s tym klucom problem, tak isto aj na vsetkych usb portoch na mojom pc ale tam bol vysledok taky ako pisem. Usb funguje normalne kym nan nezacnem kopirovat potom to zamrzne a nejde. Napadla ma este moznost ci to nemoze byt maticnou doskou ktoru mam gigabyte, napadlo ma to preto lebo na jednom zo skusanych pc sa spraval tak isto ako na mojom a dotycny ma tiez maticnu gigabyte. Skusal som kopirovat aj v total commander aj v oknach ale vysledok bol rovnaky. Len tak pre info ako by to niekomu pomohlo system na mojom pc je vista ultimate. Vdaka za kazdu radu uz teraz

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"