problemove kopirovanie z hdd na usb
problemove kopirovanie z hdd na usb
Cavte vsetci...mam taky problem s usb a s kopirovanim viem ze je tu tych tem niekolko ohladne tejto zalezitosti ale ani jedna z rad co tam bola nepomohla a navyse opisovany problem nebol presne taky aky mam ja. Tak k veci mam usb kingstone 4gb a problem je v tom ze pri kopirovani z hdd na usb vacsie subory ako 10mb mi nechce skopirovat...prajavuje sa to tak ze pri 40% alebo menej percentach to jednoducho zastane a program prestane odpovedat. Najskor som si myslel ze je jednoducho vadny kluc tak som ho isiel reklamovat ale v predajni im isiel uplne v pohode a kopirovali cokolvek do velkosti 4gb. Dalsia vec je v tom ze sa mi da jednoducho a bez problemov formatovat usb, ktore je mimochodom naformatovane na ntfs pred tym na fat 32 ale neslo ani tak ani tak, tak isto sa daj aj kopirovat z usb na hdd. Opacne to zial nejde. Skusal som to aj na roznych pc a nemali s tym klucom problem, tak isto aj na vsetkych usb portoch na mojom pc ale tam bol vysledok taky ako pisem. Usb funguje normalne kym nan nezacnem kopirovat potom to zamrzne a nejde. Napadla ma este moznost ci to nemoze byt maticnou doskou ktoru mam gigabyte, napadlo ma to preto lebo na jednom zo skusanych pc sa spraval tak isto ako na mojom a dotycny ma tiez maticnu gigabyte. Skusal som kopirovat aj v total commander aj v oknach ale vysledok bol rovnaky. Len tak pre info ako by to niekomu pomohlo system na mojom pc je vista ultimate. Vdaka za kazdu radu uz teraz