a ako si dosiel k tomu ze más MVA.45 stupnou od spodu je aký obrazandrejsvk napísal:Tak uz dorazil,obraz nemam slov![]()
![]()
,MWA,0vadnych bodov,odozva paradna,do dvoch hodim popisem a pridam foto,ted nemam cas
![]()

tak aspon niekto mal stastieandrejsvk napísal:bako84,mam doma par rokov stary P-MVA BenQ cize som to spoznal hned v prvej sekunde,mam tam V0![]()
k vga vstupu-testoval som asik na 5tich monitoroch vratane 1920x1200 a rozdiel som nepoznal
kajfun-diki moc(mal som v plane podakovat ti hned ako pride domov,len som nemal cas to tam napisat:)
hned ako som si ho objednal som kazdemu pisal,ze tu nieje o com za 7000+300posta:D(ja som ho mal za 5800sk),nikto ma neposluchol
![]()
zajtra editnem prvy post
ps:v OSD mam Phase nastavit na 0% alebo 100% ?-vtedy tam rozdiel nieje-kukal som sachovnicovu inonku na ploche
ps2:ako vypnem diodu?

Mas dobru elektricku siet. U mna VGA vystup z notebooku + monitor zapojeny do rovnakej vetvy 230V = vlnenie na monitore.andrejsvk napísal:k vga vstupu-testoval som asik na 5tich monitoroch vratane 1920x1200 a rozdiel som nepoznal