ASUS MF - zvuk

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

ASUS MF - zvuk

Príspevok od používateľa lezgy »

Nazdar,
mám tu problém s hore uvedenou doskou Asus Maximus Formula. Občas, po nakopnutí systému mi zahlási, že mám zle napichnutý reprákový jack.
Jack je samozrejme OK. Po preinštalovaní, či už originál driveru, alebo najnovšieho z www stránky, mi stále hlási, po reštarte: " Našiel sa nový hardware" a tak stále dookola. Vyzerá to tak, akokeby to, čo zrovna nainštaloval, akokeby hneď zmazal, resp. nič nenainštaloval. Inštalovať nový systém sa mi nechce. Vyskúšal som všelijaké finty, odobrať ho odoberie zakaždým, ale ako som písal, nič nenainštaluje.
Mal s tým už niekto podobný problém?
P.S. Podotýkam, že všetky bežne typické postupy som vyskúšal. Keď to naposledy urobilo, zahlásilo mi, ako som písal, chybu jacku, keď som spustil hudbu, ovládací software ukázal, že repráky idú - ekvalizér sa pohyboval tak, ako má, ale zvuk nevychádzal. Tak som odobral drivery a odvtedy už nemôžem nainštalovať ani originál, ani najnovší software - driver. Som kľudný človek, ale na toto už nemám nervy. Pls poraďte, čím to je, čo to je.
Díky moc, dúfam, že som to nenapísal moc komplikovane, podstata je myslím zrejmá. :help:
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Návrat na "Základné dosky"