v poslednom case ked hocico urobim napr minimalizuj winamp ikony naploche sa porozhadzuju upracem ich maximilizujem winapm a zasesa porozhdzuju a to ma uz dost s..e kedze mam peknu babu na tapete tak tie ikonysa rozhadzu do jej tvare .
Nebdue to dajakym virusom mam kasperskeho original. zatial nezaznamenal virusa.
A potom ked ich neupracem tak zostanu tak ako su ale akonahle jednu premiestnim tak je to zase v ....
//Snake: upraveny nazov threadu...snaz sa to aj ty
Rozhadzuju sa ikony
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: angry
robis si srandu?
toto som este nevidel. neviem, co na to povedat. tvoj PC ta asi nema rad
mozno mas nastavenu nejaku divnu vec ze usporiadat ikony po minimalizovani programu, ale neverim, ze nieco take existuje
checkni si komp od virusov, kaspersky staci, plus ad aware k tomu. ze ti antivir nic nechytil, neznamena, ze nic nemas
toto som este nevidel. neviem, co na to povedat. tvoj PC ta asi nema rad
mozno mas nastavenu nejaku divnu vec ze usporiadat ikony po minimalizovani programu, ale neverim, ze nieco take existuje
checkni si komp od virusov, kaspersky staci, plus ad aware k tomu. ze ti antivir nic nechytil, neznamena, ze nic nemas
- upir102
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
Re: Rozhadzuju sa ikony
no preveril som a-dwarom ,spybotom ,a kasperskym ale nic nenasli aj mne as to zda zaujimave takisto som sa s tym nestretol
A skusal si povolit alebo zakazat usporiadanie ikon na pracovnej ploche automaticky? Alebo podla mriezky?
- upir102
- Používateľ
ha uz som zistil co to robi vzdy ked zapnem icq6 tak mi tie ikony blbnu dovtedy az kym ho nevypnem
uz radsej na icq nechodim
uz radsej na icq nechodim
Kludne chod na ICQ...ale skus pouzit alternativneho klienta, napriklad QIP.
- upir102
- Používateľ
no skusil som toho klienta qip a uz to nerobi diki za radu