Radek-B vodný blok na AM2?

Všetko o vodnom chladení a riešenie problémov ...
Používateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00

Radek-B vodný blok na AM2?

Príspevok od používateľa Bdurex »

Zdravím kúpil som si vodníka od uja A2C :D no a mam hneď problém. Vodný blok ktorý je určený na sockety: 754,939,AM2 nieje kompatibilný so socketom AM2... recenzia : http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=3" onclick="window.open(this.href);return false; ...
...AM2 uchycení nebylo žádným problémem...
no neviem či to len tak pozeral od oka či tie diery sedia alebo nie ale ja aj keby že sa na hlavu postavím ,tak ten vodný blok na AM2 neupevním... moj dôkaz ako to vyzerá ... Obrázok

OMG :furious2: nerva nenormálna mne sa nechce robiť home made upevnenia a nevim čo ešte...
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
cool_point
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12

Re: Radek-B vodný blok na AM2?

Príspevok od používateľa cool_point »

Ani keď ho otočíš o 90C ?
Najlepšie by bolo ak by sa A2C vyjadril...
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa A2C »

kks ujo Bdurex nechápem ako to tam dostali na ten socket ale keďže som ho nemal ako odskúšať tak som to ani nevedel, dal som ti číslo na tvorcu tak sa treba na neho skontaktovať v každom prípade ma to mrzí a pokúsime sa to dajako vyriešiť ;)
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Bdurex »

A2C napísal:kks ujo Bdurex nechápem ako to tam dostali na ten socket ale keďže som ho nemal ako odskúšať tak som to ani nevedel, dal som ti číslo na tvorcu tak sa treba na neho skontaktovať v každom prípade ma to mrzí a pokúsime sa to dajako vyriešiť ;)
Ako ujo A2C vše je v pohode ;) , home made upevnenie je spravené drží to super neskor si to spravím tak aky to aj vyzeralo :)
Vyzerá to nasledovne :D otras ale hlavne ze to drží a ma super pritlak :good:
Obrázok