Zdravím kúpil som si vodníka od uja A2C no a mam hneď problém. Vodný blok ktorý je určený na sockety: 754,939,AM2 nieje kompatibilný so socketom AM2... recenzia : http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=3" onclick="window.open(this.href);return false; ...
...AM2 uchycení nebylo žádným problémem...
no neviem či to len tak pozeral od oka či tie diery sedia alebo nie ale ja aj keby že sa na hlavu postavím ,tak ten vodný blok na AM2 neupevním... moj dôkaz ako to vyzerá ...
OMG nerva nenormálna mne sa nechce robiť home made upevnenia a nevim čo ešte...
kks ujo Bdurex nechápem ako to tam dostali na ten socket ale keďže som ho nemal ako odskúšať tak som to ani nevedel, dal som ti číslo na tvorcu tak sa treba na neho skontaktovať v každom prípade ma to mrzí a pokúsime sa to dajako vyriešiť
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
A2C napísal:kks ujo Bdurex nechápem ako to tam dostali na ten socket ale keďže som ho nemal ako odskúšať tak som to ani nevedel, dal som ti číslo na tvorcu tak sa treba na neho skontaktovať v každom prípade ma to mrzí a pokúsime sa to dajako vyriešiť
Ako ujo A2C vše je v pohode , home made upevnenie je spravené drží to super neskor si to spravím tak aky to aj vyzeralo
Vyzerá to nasledovne otras ale hlavne ze to drží a ma super pritlak
Akože ujo Bdurex mrzí ma to moc ale potom mi klamali keď vraveli že to je na AM2 ja som si to samozrejme neoveril a keďže som nemal AM2 tak som to nemal ani ako skúsiť
som rád že si to zvládol upevniť pomocou home made riešenia
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel