samozrejme kvalitné moduly nie dajaké šmejdy

a ty si zase zbytocne mudry, po 1. redline mushkiny su kvalitou nie bovie ako vysoko a po 2. s 500fsb budem mat x8 nie 9,5 tak klud, co je 4000mhz cize tolko aj realne chcem, lenze extreme mushkiny mi ponuknu este vyzsie frekvencie(az do 1200mhz) teda pri 4GHZ by mi mali dat 1133mhz co mi redline-y nedajuMemnon napísal:myslim ze uplne ti budu stacit mushkiny redliny za 2850,-
500FSB ti bude upne stacit nakolko 500x9,5=4750 co je ako tu uz bolo spomenute v ramci dlhodobeho funkcneho pouzivania nerealnejedine ak by si PC nemal doma ale v aerodynamickom tunely
Mám A-Data Vitesta Extreme Edition 800MHz a nieje problém s nimi ísť aj na 1066MHz.tntckoo napísal:hm, tak musim povedat ze by sa mi hodili nejake ramky ktore maju na slovesku vsade. Pozeral som a-daty 800 ale je to tak pol na pol, jedny vravia ze su na hovno s OC druhy ze 1000mhz nieje problem tak neviem. ich cena je ako ked si idete kupit ponozkytak fakt nevem zacina sa mi tocit hlava uz fakt nevem co mam zobrat
a este s mojou doskou maju ze vraj problemy 1066 ramky no amen tma...(asus p5kc)
tntckoo napísal: a ty si zase zbytocne mudry, po 1. redline mushkiny su kvalitou nie bovie ako vysoko a po 2. s 500fsb budem mat x8 nie 9,5 tak klud, co je 4000mhz cize tolko aj realne chcem, lenze extreme mushkiny mi ponuknu este vyzsie frekvencie(az do 1200mhz) teda pri 4GHZ by mi mali dat 1133mhz co mi redline-y nedaju
som ymslel ze ramky sa kupuju vykonne najme preto aby ta na vysokych FSB nebrzdili tym som chcel povedat ze 500FSB ta pri nasobici 9,5 isto bzdit nebude (na vzduchu urcite nie)chces realne 4Ghz = 500x8 a nasobic 8 poskytuju vsetky procesory z rady E8xxx, ale ako vidim tebe ide o maximalnu pripustnosttntckoo napísal:a ty si zase zbytocne mudry, po 1. redline mushkiny su kvalitou nie bovie ako vysoko a po 2. s 500fsb budem mat x8 nie 9,5 tak klud, co je 4000mhz cize tolko aj realne chcem, lenze extreme mushkiny mi ponuknu este vyzsie frekvencie(az do 1200mhz) teda pri 4GHZ by mi mali dat 1133mhz co mi redline-y nedajuMemnon napísal:.............