AC Freezer XTREME
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
AC Freezer XTREME
som sa doma nudil tak som zrobil taku malu foto recenziu na AC Freezer XTREME ktory mi dnes dosiel, a dufam ze bude mat dobry vykom v new PC
Re: AC Freezer XTREME
Super, len skoda tej hororovej kvality fotiek, aby si zvysil hodnotu pre ostatnych tak potom dohod teplotne testy nech vieme...
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
ospravedlnujem sa za tie fotky ale nemam doma fotak tak som to fotil iba mobilom a potom hodim aj testy
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
nechcem ti kaziť radosť, ale...
1.) aspoň akú-takú úroveň by to malo mať ak to chceš označiť za foto-recenziu (minimálne tie fotky by mali byť fotkami, nie machuľami z mobilu). Plus ak o niečom takto píšem tak info, testy, atď...
2.) thread zaoberajúci sa týmto chladičom tu už existuje pomerne dlhú dobu - link. Ak chceš nahadzovať info , tak ho smeruj tam, ak recenziu (čitateľskú) tak do príslušnej sekcie. Tam to však musí mať aj úroveň.
3.) v threade, ktorý som tu spomínal už Gabo nahodil foto v nepomerne vyššej kvalite ako je tu, takže to tu stráca význam.
tu teda Lock
...pokračuj v threade zaoberajúcom sa týmto chladičom. Prípadne napíš aj tú (čitateľskú) recenziu, ale treba to robiť poriadne, nech to má aj dáku výpovednú hodnotu.
1.) aspoň akú-takú úroveň by to malo mať ak to chceš označiť za foto-recenziu (minimálne tie fotky by mali byť fotkami, nie machuľami z mobilu). Plus ak o niečom takto píšem tak info, testy, atď...
2.) thread zaoberajúci sa týmto chladičom tu už existuje pomerne dlhú dobu - link. Ak chceš nahadzovať info , tak ho smeruj tam, ak recenziu (čitateľskú) tak do príslušnej sekcie. Tam to však musí mať aj úroveň.
3.) v threade, ktorý som tu spomínal už Gabo nahodil foto v nepomerne vyššej kvalite ako je tu, takže to tu stráca význam.
tu teda Lock
...pokračuj v threade zaoberajúcom sa týmto chladičom. Prípadne napíš aj tú (čitateľskú) recenziu, ale treba to robiť poriadne, nech to má aj dáku výpovednú hodnotu.