Zdravim Vas
Riesim kupu 42palcoveho TV lebo chcel by som si spravit domace kino napojene na PC. Momentalne sa mi najviac pozdava tento TV, lebo chcel by som full HD ,( sem tam pouzivat z postele TV ako aleternativu k monitoru a to nielen na pozeranie filmov)
http://www.pixmania.sk/sk/sk/894844/art ... 5603d.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na PC mam tuto graficku kartu s tym ze sa mi podarila zohnat redukcia DVI -> HDMI ( z karty 9600GT od rovnakeho vyrobcu)
http://www.alza.sk/SK/msi-nx8800gt-t2d5 ... d83090.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Chcel by som sa vas opytat. Ako by som najlepsie prepojil graficku kartu s TV ? Je vobec mozne vyuzit to full HD rozlisenie ? Aky kabel potrebujem kupit lebo videl som obycajne HDMI kable, potom pozlatene potom nejake s 1080oznacenim. naozaj neviem.
Inak v pripade ze poznate lepsii Tv do 30tis ktory by bol vhodny ako alternativa k LCD monitoru dajte tip a pokial mozno linku. Dalej ake mate skusenosti s PIXMANIOU ? Co ak si budem chciet zahrat Crysis na 1280*1024 alebo akukolvek hru na 1280*1024 , netusite ci bude problem to prekreslit na TV ?
Dakujem za odpovede a tipy
Prepojeni PC (8800GT) a LCD TV (FUll HD philips 42')
Re: Prepojeni PC (8800GT) a LCD TV (FUll HD philips 42')
Mas v tom huste medzery, ale ozaj velke...
1. DVI > HDMI by to malo fungovat bez problemov (predavaju sa aj kabel typu DVI-I > HDMI)
2. PIxmania? Nemam, par ludi ma, avsak reklamacie u nich neboli hodnotene prave najlepsie.
3. Crysis na 1280x1024? Tá telka ma 16:9 1080 rozlisenie, neviem ako ta telka zvladne interpolaciu, cize by bolo optimalne hrat na 1920x1080.
4. niektore hry nepodporuju 1920x1080!
5. ta TV je udajne podsvietena LEDkami, neviem co je na tom pravdy
6. udajne S-PVA, neviem potvrdit
1. DVI > HDMI by to malo fungovat bez problemov (predavaju sa aj kabel typu DVI-I > HDMI)
2. PIxmania? Nemam, par ludi ma, avsak reklamacie u nich neboli hodnotene prave najlepsie.
3. Crysis na 1280x1024? Tá telka ma 16:9 1080 rozlisenie, neviem ako ta telka zvladne interpolaciu, cize by bolo optimalne hrat na 1920x1080.
4. niektore hry nepodporuju 1920x1080!
5. ta TV je udajne podsvietena LEDkami, neviem co je na tom pravdy
6. udajne S-PVA, neviem potvrdit
.
Mas v tom huste medzery, ale ozaj velke...
1. DVI na HDMI kabel stoji mozno 2-3 krat viac nez HDMI -> HDMI preto sa pytam na H->H kedze mm redukciu, ale ak mi povies ze DVI na HDMI kabel bude bezproblemovejsi tak nemam problem
2. PIxmania, dik za nazor
3. Crysis bol len priklad, som chcel len vediet ci sa daju hrat na takej telke hry v nizsom rozliseni nez na 1920*1080...kldune aj 16x9
4. ano viem ,preto som zvedavy ci je mozne hrat hry na nizsich rozlisenia
5 a 6 diik za info
1. DVI na HDMI kabel stoji mozno 2-3 krat viac nez HDMI -> HDMI preto sa pytam na H->H kedze mm redukciu, ale ak mi povies ze DVI na HDMI kabel bude bezproblemovejsi tak nemam problem
2. PIxmania, dik za nazor
3. Crysis bol len priklad, som chcel len vediet ci sa daju hrat na takej telke hry v nizsom rozliseni nez na 1920*1080...kldune aj 16x9
4. ano viem ,preto som zvedavy ci je mozne hrat hry na nizsich rozlisenia
5 a 6 diik za info
ta prve veta tam nemala byt..ale diki za info..ked uz nik iny neraguje..v podstate mi ie len o jedno a to ci je moznost nahradit LCD monitor nejakou kvalitnejsou telkou
LCDcka su vseobecne naprd tie dobre zacinaju od tych 50-60 tisic
.