GA-G33M-DS2R ohladne chipsetu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
GA-G33M-DS2R ohladne chipsetu
Nemam presne jasno aky je tento chipset vykonny, co dokaze hlavne chcem vediet veci olhladne biosu (taktovanie). Je status:
Intel ratio locket, abo ne? Odlisnosti od P35?
Intel ratio locket, abo ne? Odlisnosti od P35?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
tak ako ja som sa pri vyberani dosky riadil tym nech podporuje procesor a nech integrovanu graficku ci je ATX abo microATX ma velmi netrapi ale chcel by som vediet mieco o chipsete pripadne ine alternativy tej cenovej kategorie najlepsie v tomto obchodaku www.lavacom.sk
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
mam Gigabyte G33 DS3R ... oproti verzii P35 DS3R ma naviac integrovanu grafiku Intel X3100. Taktovanie je na takej istej urovni ako klasicke dosky. nie je tam ziaden rozdiel. ale co sa tyka verzie S2 a DS2R na tom bohvieako nie su.
ak by si chcel v bazari tu dosku predavam, ozvi sa SS ak mas zaujem, ja tu dosku osobne mozem odporucit. tiez som sa osobne bal ci tam nie je rozdiel oproti klasickym doskam bez int. VGA ale je to uplne to iste. momentalne mi tam ide C2D na 3150Mhz
ak by si chcel v bazari tu dosku predavam, ozvi sa SS ak mas zaujem, ja tu dosku osobne mozem odporucit. tiez som sa osobne bal ci tam nie je rozdiel oproti klasickym doskam bez int. VGA ale je to uplne to iste. momentalne mi tam ide C2D na 3150Mhz
ako tiez objednas dosku a potom sa na nu spytas ci je dobra...
Postujte skusenosti s danou doskou. Toto nie je pokec......//robour
Postujte skusenosti s danou doskou. Toto nie je pokec......//robour
`CPU:E7400@3.8Ghz 1.38v with Thermalright 120 Ultra Extreme*S-flex@1200RPM`MB:Asus P5K-E/pencil mode*Bios ver.1202`RAM:A-Data 2x2GB@4-4-4-12 800Mhz DDR2 EE+ `VGA:nVidia 560 TI `HDD:Samsung 640GB F1 16MB `ZDROJ:Corsair HX520W`CASE:Antec 182`OS:Windows XP 64bit
Gigabyte G33M-DS2R
dosku mam od 11/2007 zatial mam len dobre skusenosti, spociatku bol problem s RAM multiplier no bios F7 to ako tak vyriesil takze E2140 (1,6GHz) idem stable na 2,8GHz fsb na 350MHz pri standard napati... sice reagujem neskoro... fakt komu netreba super masaker VGA tak paradna doska pre intel i keD teraz to uz vyzera na G45... alebo u AMD na 780G
Spoiler: ukázať
Re: GA-G33M-DS2R ohladne chipsetu
Vacropoli, Trippax: Je mozne podtaktovavat a podvoltovavat CPU na tej Gigabyte G33M-DS2R? Ake min napatie sa da nastavit pre CPU? Diky