X@rdas napísal:Mensie takty ako 160/225 sa neodporuca kvoli sekaniu videa.
NAVOD NA ZMENU TAKTOV:
1.Naistalujte si AMD GPU CLOCK TOOL
2. Stiahnite si http://rapidshare.com/files/144051271/A ... ckTool.rar
su to 2 odkazy ktore si dajte na plochu a low vam nastavi talty 160/225 a high 840/1100.
Pred hranim treba kliknut na high a po na low
nechcem zakladat vlakno,tak teda tu..mam problem v starsich hrach..Counter Strike,Oblivion...Podivne mi to trha ked sa hybem z do stran a dopredu a dozadu..ked krutim mysom tak je to plynule..mozem mat aj fps 500/fraps/ a stale to ide akoby to malo 10 ...neviete co to je?
louth napísal:nechcem zakladat vlakno,tak teda tu..mam problem v starsich hrach..Counter Strike,Oblivion...Podivne mi to trha ked sa hybem z do stran a dopredu a dozadu..ked krutim mysom tak je to plynule..mozem mat aj fps 500/fraps/ a stale to ide akoby to malo 10 ...neviete co to je?
máš na to príliš silnú mašinu preto to sekanie
Tak ma napadlo... nemôže to byť kvôli tomu že používaš Vistu?
louth napísal:nechcem zakladat vlakno,tak teda tu..mam problem v starsich hrach..Counter Strike,Oblivion...Podivne mi to trha ked sa hybem z do stran a dopredu a dozadu..ked krutim mysom tak je to plynule..mozem mat aj fps 500/fraps/ a stale to ide akoby to malo 10 ...neviete co to je?
máš na to príliš silnú mašinu preto to sekanie
Tak ma napadlo... nemôže to byť kvôli tomu že používaš Vistu?
velmi netrpezlivo cakam kedy vyda ATI novy bios na 4870 kde sa budu moct menit takty pamate bez toho aby obrazovka blikla .
To je jedina vec ktora mi vadi na 4870. . Spotreba ked si znizim takty je super ale KED si ich znizim. 4870 x 2 ma tento problem vyrieseny tak nechapem preco ho na klasickej 4870 nevyriesili.