problem s pomalym stahovanim cez DSL
problem s pomalym stahovanim cez DSL
Poradi niekto preco pri stahovani mi z netu stahuje niekedy iba malou rychlostou a dakedy velkou
Re: problem s pomalim stahovanim cez DSL
Aku mas program??lubo188 napísal:Poradi niekto preco pri stahovani mi z netu stahuje niekedy iba malou rychlostou a dakedy velkou
Inak agregacia ti nic nevravi??
Kde byvas??
Kolko tahas za mesiac priemerne?? Kolko si stiahol zamesiac najviac???
Vzdy ked niekoho zapoja na dsl. nedaju ho do agregacie :pst:, aj ked je to v zmluve.
Tu zapinaju iba vtedy ak niekto taha vela za mesiac. Potom takychto velkych tahacov zapoja do agregacie a ty si ani ne......
Najhorsie je to v blave. Ja som v BB a mam dsl uz rok 512/128 flat a ete som nikdy neklesol. Taham do 20GB.
Ale ak sa miernis takych 20GB za mesiac, tak ta nemaju preco hodit
Dufam, ze teraz ma tam nehodia :pst:
Naposledy upravil/-a LoPiO v Št 11. Aug, 2005, 18:10, upravené celkom 2 krát.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
www.dsl.cz vlavo speedmeter. A ak chces vediet aku mas rychlo pripojenia tak niekde na zmluve.lubo188 napísal:a ako zistim aku mam ozajstnu rychlost
Ano pretoze v dedine to nema kto zatazovat-TAMY- napísal:nahodou, ja som z malej dedinky a taham tak cez mesjac az cez 100GB,, sice momentalne uz ani nje 1gb posledne mesjace, ale dakedy som tahal o dusu a nic,, stale full speed
Ale v mestach ej to horsie a v blave je to take zle, ze az tam bude akurat 20GB.