tak ten inventar je vazne naprd to je taka zakladna vec na ktoru som si dlho zvykal
zase je tu dost neprehladny vyber postavy asi na treti krat som az zvolil vojaka ked som zistil ze liecitela hackera a podobne mozem nosit v teame akurat ten boj je moc dolezity
tiez vyroba tavre mi moc nesadla nakolko "stock" postava je docela sympatak nech som sa snazil ako som chcel vzdy som vyrobil zrudicku
zajtra asi postnem svoje resume malo by byt lepsie nakolko som siel vsetky vedlajsie questy
hra je trochu monotonna co sa tyka vedlajsich Q stale o tom istom zato dejova linka je necakane putava a dej s animaciami je docela strhujuci
v celku zaujimave ze najlepsia zbroj v hre je podla vsetkeho zo strednej triedy(collosus IX)
velmi zaujimavo je riesene aj vozitko MAKO ktore v zaujme zvysenej hratelnosti popiera akukolvek logiku
divoko je riesene aj pribudanie financii v zavislosti od lvlu na zaciatku 500kreditou neskor 28000
tiez obtiaznost nie je bohvie ako vybalancovana na zaciatku som mal velky problem zabit robotov a neskor som sa uz ani neskryval za rohom
v tomut isto prispel aj fakt ze akonahle sa hlavny hrdina stane spektoru moze nakupovat najlepsie zbrane cize so zbranami pre SPektry uz od 1/3 hry sa z Hl. hrdinu stane Unstopablekillingmashine...
a na zaver je tu velka podobnost s kotorom ale to je len la len dobre
jedna z najlepsich misii v hre je vzburena umela inteligencia na Mesiaci

odkial je nadherny vyhlad na ZEM co dalo hre taky realnejsi nadych
a je pekne ze v hre nie su ziadne zakysinakolko kazdy problem ak nejde logicky ide omnigelom