Problem s registrami
Problem s registrami
Uz dlhisu dobu mam nasledujuci problem s registrami anviem co moze byt pricinou pripadne ako odstranit tento problem.
Windows mi vyhlasuje nepravidelne hlasku
"Niektory zo suborov obsahujucich udaje systemovej databazy musel byt obnoveny pomocou dennika alebo alternativnej kopie."
Niekedy sa mu to nepodari obnovit a vtedy sa uz nedokazem prihlasit ani do OS a musim system instalovat nanovo.
Niekedy dochadza az k samovolnemu restartu PC pri praci s Win.
Mam Win Xp.
Skusal som pouzit rozne nastroje na kontolu registrov ale nepomohlo nic. Problem sa opakoval.
Vie niekto pomoct? nestretol sa uz s tym niekto?
Windows mi vyhlasuje nepravidelne hlasku
"Niektory zo suborov obsahujucich udaje systemovej databazy musel byt obnoveny pomocou dennika alebo alternativnej kopie."
Niekedy sa mu to nepodari obnovit a vtedy sa uz nedokazem prihlasit ani do OS a musim system instalovat nanovo.
Niekedy dochadza az k samovolnemu restartu PC pri praci s Win.
Mam Win Xp.
Skusal som pouzit rozne nastroje na kontolu registrov ale nepomohlo nic. Problem sa opakoval.
Vie niekto pomoct? nestretol sa uz s tym niekto?
Re: Problem s registrami
Ahoj,
Môžeš uviesť screenshot, win je čisto nový? Ak nie aký software je nainštalovaný?
Môžeš uviesť screenshot, win je čisto nový? Ak nie aký software je nainštalovaný?
.
Ahoj,Snake napísal:Ahoj,
myslim ze od softwaru to nezalezi, pretoze uz som robil aj to ze som Win nainstaloval cely nanovo a hlaska sa mi zobrazila aj tak.
Scrn nemam, ale ide vlastne o info hlasku s textom co som uviedol vyssie
Skontroluj hdd ci su na nom neni vadne sektory.
Zalozil som novy HDD, lebo som podozrieval prave HDD, a znovu to iste.KarolR napísal:Skontroluj hdd ci su na nom neni vadne sektory.
HDD to tym padom nebude.
Mozem skusit testnut. ktory software by bol na to najvhodnejsi?Snake napísal:Možno strelím mimo ale pamäte si skúšal testovať?
Naposledy upravil/-a Pier007 v Po 15. Sep, 2008, 13:25, upravené celkom 1 krát.
Pamat je OK!Snake napísal:memtest86, napal ho na CD a nabootuj
Skus vymenit datovy kabel hdd. Este otazka: Nova instalacka ti ide nahodit v pohode? Uplne bez problemov?
Ano, vsetko nahodim bez problemov.KarolR napísal:Skus vymenit datovy kabel hdd. Este otazka: Nova instalacka ti ide nahodit v pohode? Uplne bez problemov?